Hledáme sousedy pro stavbu dvojdomu Horní Počernice Praha-východ

Máme vyhlídlý pozemek 1000m2 v centru Horních Počernic a hledáme pár, který by si s námi postavil dvojdům. Tato lokalita je vzhledem blízké dostupnosti na metro B drahá na pořízení pozemku, proto chceme řešit bydlení formou dvojdomku. Budeme rádi, když se nám zájemci ozvou do soukromé zprávy. Bližší info v SZ.
Odpovědět
Cena pozemku je 7,5 mil tzn. 3,75 mil na pár za 500m2.
Odpovědět
Profilova fotka
Wau, a to jsem si říkal, že u Brna jsou pozemky fakt drahé. Ale za takovou cenu by na tom pozemku mělo být alespoň naleziště ropy. Přeju Vám ať někoho najdete, ale je to drsný.
Odpovědět
Masakr
Odpovědět
Mne to az taky masaker nepride. Mat 500m2 za 3,75 je na Prahu uplne normalne. Keby to bolo o nieco blizsie k centru (nejaka Praha 4) - hned do toho ideme s vami :) Kde presne sa to nachadza - ako daleko od metra?
Odpovědět
Profilova fotka
A máte zjištěno,že vam povolí stavět na 500m2? Znám obce , kde mají minimum 600 nebo 800m2.
Odpovědět
Tak dvojdům by měl být braný jako jeden rodinný dům s dvěmi bytovými jednotkami, ale každopádně zjistit na SÚ. A masakr to je, to mě nikdo nepřesvědčí :-)
Odpovědět
Dobrý den, samozřejmě jsme si zjišťovali na úřadě a koukali do územního plánu a pražských předpisů. Píši, že chceme stavět dvojdům, právě proto, aby se na pozemek vešlo bydlení pro dvě rodiny 2x4kk s garáží. Ne dva samostatné domy. Předpokládám, že se na inzerát dívají zájemci, kteří chtějí žít v Praze, a tak dobře znají reality v Praze. Byt v Praze 4kk, s větší plochou než 100m2, který není v paneláku, stojí min 7-8 mil a je bez zahrady viz odkaz https://www.sreality.cz/hledani/prode... Již hotové nové řadovky se v Horních Počernicích prodávají za 7 mil s pozemkem 200 m2. Stačí se podívat na internet. Tatko si můžeme navrhnout sami dispozice, materiály...atd a mít větší zahradu. Pozemky, které jsou dostupností blízko na metru cca 10 min autobusem, stojí stejně jako samotný byt...Je to cena za život v Praze a touze bydlení mimo panelák. Varianta dvojdomu by mohla vyjít celkem na stejnou cenu, jako byt v Praze a to se nám líbí. Nemyslím si, že je to masakr. Samozřejmě nechceme bydlet za Prahou, protože abychom si mohli takové bydlení dovolit, musíme oba s manželem chodit do práce, proto nutností je blizkost k metru, abych nevozila děti autem atd... Tuto diskuzi jsem založila, abychom našli někoho, kdo má zájem. Nikomu nic nevnucujeme. Někomu se líbí vic v přírodě, někdo chce bydlet v centru v bytě a využívat veškerou dostupnost, někdo má rád panelák, to je ale na jinou diskuzi a cenové možnosti... Děkuji za pochopení.
Odpovědět
@mirtmart jen pro info 4kk kolem 100m2 plus terasa cca 90m2 byli na prodej v novostavbach od Afi za cca 6.5mil nam jeden takto utekl takže máme menší.V první etapě měli i větší zahrady(cca 200m2).Lokalita Strasnice a dvě zastávky busem na metro.Každopádně pokud máte možnost stavět a nevadí vám bydlet na okraji tak proč ne ;) drzim palce až seženete někoho k sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem v Pocernicich stravila velky kus zivota. Nevim presne kde pozemek je, ale podle mne jsou Pocernice skvele - hlavne ve stare zastavbe. Jen je ted obcas plna Chlumecka, kdyz se lide vraci z prace.
Odpovědět
@jakuda :-DDDDDDDDDD mě hrozně pobavilo, že se divíte, že v Praze je dráž než v Brně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove Ne, to mě nepřekvapilo, ale nečekal jsem že o tolik.
Odpovědět
@jakuda v Praze je prostě všechno nejdražší z celé ČR. Pozemky, bydlení ale jsou tu i nejvyšší platy z celé ČR. Tak to holt je, nedá se svítit :-)).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vitezove Jo, tomu rozumim a chapu to. Jen jsem to bral podle sebe, ze na pozemek 1000m2 za 7M + mensi domek cca za 4M bych vydelaval hooodne dlouho a ani nevim jaky bych musel mit prijmy abych na to dostal hypoteku. Ale uznavam ze je vsechno relativni a kazdy to muze vnimat jinak.
Odpovědět
@jakuda ano. já souhlasím :-DD. Vůbec nechápu, kdo si tohle může dovolit :-D. Vyděláváme oba celkem dost a fakt nemůžeme :D. Ale tak buď jsou lidi super bohatý a nebo třeba zdědí nějaký dům co prodají a mají peníze z toho atp.
Odpovědět
@tometa byt od Afi byli/jsou výjimka :) nám se podařilo koupit byt v 1.etapě, super ceny na Prahu..druhá etapa už taky o poznání zdražila
Odpovědět
@pucifal druhá etapa zdražila az během prodeje cca o 5% . Ale i tak jsou ty ceny super,kor když může mít člověk parkovací stání v garáži,velký sklep a veškerou vybavenost po ruce.V létě snad pustí na prodej třetí etapu .
Odpovědět
@tometa to rozhodně, ceny jsou pořád v tomto projektu níž než jiné byty...je to dobrá lokalita, dobrý developer. taky proto se jim tak krásně prodávají :)
Odpovědět
@pucifal hlavně jsou se stavbou napřed a jednání s nimi ma úroveň narozdíl od jiných developeru.
Odpovědět
@tometa naprostý souhlas..navíc i kvalita staveb vypadá na vyšší úrovni..a hlavně skvělý splátkový kalendář
Odpovědět
@tometa Mozem poprosit o link na projekt? Dakujem
Odpovědět
@brufinka12 společnost http://www.lexxus.cz prodává novostavby od Afi Europe a mají několik projektů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?