Pozemek UP, prestavba rekreacnich objektu

Dobry den, vlastníme pozemek urceny UP jako pozemek pro prestavbu rekreacnich objektu na objekty trvaleho bydleni, bohuzel zadna rekreaci stavba tam neni, v KN vedeno jako zahrada, okolni pozemky na kterych stavba je rekreacni (dle drivejsich podminek) tak tam lze postavit rodinny dum (jako ma mistostarostka) ktera proste bojuje proti tomu aby tam nekdo stavel.. chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti, jestli se s tim da neco delat? Treba nejaka zadost, nebo tak.. neni to diskrimunijici? Neda se tam postavit ani chata, i kdyz na ostatnich pozemcich chaty jsou. Kdyz se jedna o stejne pozemky? Treba je to kravina, ale ptam se no… pripadne jestli nic takoveho nelze, zadost o zmenu UP do budoucna podat muzu ne? Predem dekuji za odpovedi
Odpovědět
@hofreiterova tak spíše co vám řekli na SÚ jako důvod zamítnutí stavby?
Odpovědět
Profilova fotka
@hofreiterova Hlubočky 🙂 Jedna věc je obrazová část územního plánu, v tomto případě hlavní výkres. Druhá věc je textová část územního plánu, kde je popsané využití pozemku. Mělo by stačit zajít na SÚ nebo odbor územního plánování, tam vám řeknou, co a jak.
Odpovědět
Nastudujte si ÚP - měl by být k dispozici někde na internetu, pod obcí - městem kterého se týká Váš pozemek. Podrobně se na to koukněte a pak zajděte osobně na odbor źemního plánování. Lepší je osobní návštěva, než telefonát, nebo e-mail, rozhodně se tam vypravte osobně. A ptejte se, určitě Vám vysvětlí jak to s tím pozemkem je a co a za jakých podmínek se tam může stavět. Rovněž tak můžete argumentovat i tím, že jsou postavené chaty a pod.. Pokud se tam stavět nic nesmí, musí Vám to na tom odboru dostatečně vysvětlit - odůvodnit. Můžete si samozřejmě požádat pak o změnu ÚP za stanovených podmínek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?