VN na pozemku a jeho cena

Ahoj střecháčci. Máte krásné vánoční dekorace,jste šikulky.Mě to ale letos v pronájmu nebereemoticonA to tak že vůbec. Takže když už to vypadá,že zůstaneme v Liberci,manžel v nové práci dost dobrý,já dobrý a hlavně mi v pondělí skončila zkušebka a mám smlouvu na neurčito, už zase pokukuji po pozemcích.Jeden se nám celkem líbí,když jsem ale vydýchala VN které se nedá přehlédnout,postupovala jsem dle rad které jsem před rokem nastudovala tady, když jsme kupovali pozemek v Pardubkách. Prosím jaké jsou vaše názory a zkušenosti s takto ,,zasíťovaným ,, pozemkem. 1)zdravotní hledisko 2)cena pozemku pod VN a ochranná pásma ,plně využitelná je cca 1/3 3)no a pak samozřejmě zkušenosti s ČEZ versus stavební povolení Na katastru nám řekli,že stavební je,sítě jsou na hranici... Omlouvám se za kvalitu fotky,ale neumím sem vložit formát PDF. Děkuji předem všem za odpovědi.
Odpovědět
Zkuste si to na papíru zakreslit, kam sahá ochranné pásmo, odstupy od hranice pozemku a zakreslete si tam domek...aby se vám tam vůbec vešel. Co se týče ceny, s žádnou slevou bych nepočítal, parcely nedaleko té naší se prodávají úplně za stejnou cenu jako ty, které neprotíná vedení VN.
Odpovědět
Zde ke zdravotním rizikům: http://www.sysifos.cz/index.php?id=vy...
Odpovědět
Ochranné pásmo VN je 7 m od posledního vodiče, tam je stavba bez problémů. Pokud budete žádat ČEZ o povolení stavby v ochranném pásmu, tj. 5 m od posledního vodiče, připravte se na několikaměsíční martyrium. Neustálé doplňování podkladů, map, nepružná komunikace, evidentní snaha člověka od tohoto záměru odradit.
Odpovědět
@postavil @wendy213 Děkuji moc za názor :-) Zakresleno máme , dům by se na pozemek vešel i bez vyjímky. Jako máme o čem přemýšlet.A vzhledem k tomu,že se pozemek prý prodává již dlouho , není kam spěchat .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?