Info o sítích bez vyřešených formalit ohledně pozemku

Profilova fotka
Jsme zatím ve fázi zjišťovaní, vybírání. Bohužel paní na stavebním úřadě, která má na starosti naše kat. území je na dovče, takže jsme se moc nového nedozvěděli a já bych ráda pohla alespoň s něčím jiným. Můžu obeslat RWE, ČEZ atd. , i když nemám ještě úplně vyřešené formality týkajících se pozemku? Zkoumají komu ten pozemek patří, jestli je žadatel vlastníkem nebo jestli je alespoň zmocněn? Je tam lhůta - že bych stejně musela později obesílat znovu nebo to můžu obeslat s předstihem? Nechci aby nás pak brzdilo zase tohle. Určitě se najdou zase jiné zdržovačky.. :-)
Odpovědět
@maky_s klidně to obešli, všechno toto se řeší přes webové aplikace. Odpověď máš rychle. Nikdo nezjistuje, jaký je tvůj právní vztah k daně nemovitosti. A ano, obeslat můžeš s předstihem, každé vyjádření má uvedeno nějakou dobu platnosti, většinou rok nebo více.
Odpovědět
Profilova fotka
super, díky za info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou je platnost 12 měsíců - takže my žádali 2x, neb jsme to napoprvé nestihli :-)
Odpovědět
My jsme se byli také informovat před koupí pozemku na čezu a tam nám dali žádost, kterou jsme měli vyplnit a do poznámky napsat že se informujeme před koupi pozemku, a zanést ji zpátky (nejlépe osobně a znovu říct, že se jenom informujeme, většinou když se posílá elektronicky tak se to bere jako oficiální žádost a je placená) a žádost se poté předala technikovi, který stanovil kudy by se eletrika táhla, co by bylo potřeba, kolik by to stálo atd. Takhle to aspoň probíhá u nás a říkala, že je to běžné, že se lidé informují už před koupí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?