Bungalov 1275 od Euroline, co vy na to?

Profilova fotka
http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... Co na něj říkáte? Potřebuji kritické oko, nápady, připomínky.... Jak se vám zdá?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo žádný nápad nebo tip? :(
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, zrovna jsme taky ve fazi vyberu typoveho projektu, takze chapu, ze to potrebujete prodiskutovat s nekym nezavislym :-) Projekty od Euroline jsou skoro vsechny zdarile. Nam se libi bungalov 974, ale to je jenom 4+kk. Zalezi hlavne na vasich pozadavcich, vkusu a taky na pozemku, kterem budete stavet. Ale kdyz to vezmu podle sebe, co bych chtela v domecku mit, tak technicka mistnost tam je, i docela dost ulozneho prostoru. Jen se mi zda mensi kuchynka, ale tu muzete zvetsit o spiz. A nedelala bych druhy sprchovy kout, to misto by se dalo vyuzit na ulozeni nejakych veci. Ale to je pouze muj nazor. Jinak z venku ten baracek vypada moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Také jsme ve fázi hledání a rozhodování. Tento dům je rozměrové přibližně stejný, ale přijde mně více "promyšlená" dispozice a řešení úložných prostorů, kterých není nikdy dost. http://thermo-plus.cz/typove-projekty...
Odpovědět
Profilova fotka
Bungalov Michal, taky jeden z nasich favoritu :-) Vnitrni dispozice nema chybu, teda alespon pro me. Jen manzel by radeji dum do L a aby mel zastresenou verandu, coz bohuzel nema. Ale ja bych ho brala hned :-)
Odpovědět
Také máme projekt od Eurolinu, jen teda Bungalov 1279. Zrušila bych spíž a tím zvětšila kuchyň. Jinak za mě bych druhou koupelnu celou nerušila.Rozdělila bych jí na dvě menší místnosti. V jedné bych zachovala wc, protože to se vždy hodí a já bych jen jedno wc v baráku nechtěla. A v druhé bych udělala nějaký kumbál třeba na hadry,vysavač. Taky jsme museli změnit dispozice. Barák jsme zvedli o 50cm a udělali obytné podkroví kde máme pracovnu,šatnu a technickou místnost a jsme max spokojení. Druhý dům je řešený líp i když taky bych nebyla 100% spokojená,ale Euroline je hezčí.
Odpovědět
Profilova fotka
Projekt je to pěkný - jen za tu cenu je domeček poměrně dost malý... :-| Nebo naopak - na obtnou plochu 109 m2 je cena příliš vysoká...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@fosinka Přeji krásný den, začínáme vybírat projekt a padl mi do oka právě bungalov 1275. Šli jste nakonec do něj? A provedli jste nějaké úpravy? Mě se zdá docela malý obývák a i vstup do domu není moc šťastně řešený. Ale zatím je to nejlepší projekt, co jsem viděla.
Odpovědět
Profilova fotka
@hape ahojky, tak projekt máme nakonec uplně jiný. Nevyhovoval nakonec na sklon našeho pozemku. Pokud začnete stavit, budu se těšit na fotky. I mě přišel obývák menší. Je pravda, že projekt je to ale super ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, rozhodli jste se někdo pro něj?
Odpovědět
Ahojda, my o něm uvažujeme. Moc se nám líbí. Zatím řešíme přístupovou cestu na pozemek a pak nejspíš koupime projekt :-) Vy ho chcete také stavět?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám se taky moc líbí. Kupujeme teď pozemek a stavět se chystáme až půjdu zpět po rodičovské do práce. Budete stavět zděný? A máte už vybranou firmu?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, chceme zděný. Firmy máme vyhlidle asi tři, akorát potřebujeme projekt,aby nám domeček nacenili. Ješte jsme uvažovali,ze by jsme koupili projekt rovnou s garáží, ale bylo by to o půl milionu dražší. Jsem taky na rodičáku,žádné terno to není :-) Už jste někde zjišťovali na kolik by vás přišel?
Odpovědět
Profilova fotka
Nezjišťovali, chtěla jsem se zeptat tady na fóru, kdo už má postaveno. Garáž se nám už na pozemek nevejde, takže není co řešit :). Kde budete stavět?
Odpovědět
Profilova fotka
A Euroline jenom poskytují projekty? Nestaví? Že mají na stránkách rozpočtové náklady na stavbu na klíč..?
Odpovědět
Budeme stavět u Hradce Králové. Ne nestaví, je to firma pouze na projekty :-) Dost mě štve, že se nikde na dům nemůžeme podívat :-S
Odpovědět
Profilova fotka
A planujete nejake zmeny v projektu? My budeme muset, pokud se pro nej rozhodneme, zvysit strechu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?