Firma Energo Haus s.r.o., prosím o zkušenosti

Profilova fotka
Zdravím, máme zájem o domeček od výše zmíněné firmy, bohužel máme strach, aby firma během stavby například nezkrachovala a tím se i stavba na nás nepřepíše, neboť tato firma přepisuje na zájemce dům, až ve chvíli jeho úplného dokončení a zaplacení. Tudíž celou dobu sypete peníze, ale vaše to není. Prosím o jákékoliv zkušenosti, pokud nějaké máte, určitě nám to pomůže v rozhodování. Děkuji
Odpovědět
Viděl jsem od nich dvojdomek v Chýni, i zevnitř, na návštěvě, a vypadalo to dobře postavené (za tu cenu).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrý den, k Energo Haus jen krátce, tak pokud mi je dobře známo není to nestandardní takový postup. Dříve jsem takto s manželkou investoval do našeho rodinného domku a dnes v pohodě bydlíme. Doporučoval bych společnost Energo Haus jen důkladně prověřit a rozhodně nedal na internet. Zkusil bych finanční úřad nebo nějakého známého v bankovním sektoru, který vám jistě nějaké informace sežene. Díval jsem se na jejich stránky a Energo Haus vypadá na zavedenou firmu.
Odpovědět
Dobrý den, bydlíme spokojeně. Firma Energohaus nám postavila skvělý domeček. Chování nejen pana majitele, ale i jeho dodavatelů bylo na úrovni. Pěkné realizace od Energohaus najdete přímo na jejich stránkách.
Odpovědět
A co takhle nějak šikovně sepsaný dodatek ke smlouvě (samozřejmě vaším právníkem) pro tyto případy, pokud jsou solidní, budou souhlasit, když se budou cukat-je to podezřelé.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, máme od ENERGO Haus postavený dům a jsme celkem spokojeni. 100% vše nebylo, což ani v dnešní době nelze očekávat, termín dokončení byl na konec dubna, ale dům jsme převzali na začátku června, tj asi 30.dnů zpoždění. Dům je kvalitní a i jednání se společností bylo bez problému, tj zkušenost mohu potvrdit, že je dobrá. Během roku co v domě bydlíme, byla jen závada na termostatu vytápění, který byl vyměněn, jinak je vše bez problémů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?