Jak máte veliký obývací pokoj a kuchyň?

Ahojky,chtěla jsem se jen zeptat jak máte veliký obývací pokoj a kuchyň? My dnes dodělali obvodové zdivo u baráčku a zdá se mi tato místnost docela malá a to má 50m2. Tak nevím jestli to zatím jenom zkresluje.Děkuju za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 52 metrů a je to akorát. Máme skoro podobný tvar jako vy. Jen ta kuchyň se mi zdá v tom plánku hrozně malá, protáhla bych jí ještě do dalšího rohu až pod to další okno a dala ještě ostrůvek, nebo bych aspoň tam, jak máš kreslenou varnou deskou, dala vysoké věže. Nemáš u kuchyně žádnou špajzku, budeš potřebovat hodně úložného prostoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít 52 m2 a dle vizualizace je to tak akorát...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme podobné rozměry, jen místnosti oddělené a je to v pohodě. Ono to na stavbě opravdu hodně zkresluje. Místnost prokoukne až s omítkama a podlahou.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame cca 55, ale krasnej obdelnik bez skosenych zdi, takze tak akorat...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to máte velké. My budeme mít kuchyň 18m2 a obyvák 19m2 takže celkem 37 m2
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 40m2 kuchyn obyvak špajz v plánu a věřím že to bude OK. Předtím jsem měla 60 a to bylo strašně veliké..určitě to stačit bude.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v novém 35 m2 obývák s kuchyní a současně jídelním stolem (propojené) a věřím, že to bude stačit. Sice bych se za větší nezlobila, ale jsem zvyklá z paneláku na menší prostory, takže pohoda. Na uklízení je to až moc velké. Nyní kde bydlíme máme jen 26m2 a taky se to dá, je to ovšem trochu ztísněné, když tu má malá i hračky.
Odpovědět
Chybou je, že projektu nemáte zakreslený nábytek v "životní velikosti". Zakreslete si tam v měřítku sedačku, křesla, stolek, televizi, jídelní stůl, kuchyňskou linku (velikosti kuchyňské linky se mi zdá podle projektu velmi malá - optimum bych řekla je nad 6 metrů běžných délky...). Každopádně je ten prostor dostatečně velký, neviděla bych v tom nejmenší problém poskládat se tam z nábytkem... Já mám kuchyň s obývákem 4,5x9 metrů a je naprosto v pohodě
Odpovědět
My jsme meli kuchyni s obyvakem v panelaku po zvetseni 24 m2 a byli jsme za to ohromne stastni(3,3x6,1m). Prostor byl jeste rozsekan dvermi..., ted stavime cca 43m2 a myslim, ze to bude uplne v pohode, tvar je do obdelniku (4,5x8,5m) s malym vyklenkem na jidelnu(1,2x3,2). Doprala jsem si i velkou kuchyni.. Ale presne jak pise @enmuhan2, asi bych si to nakreslila a jestli mate uz obvodove zdivo, tak klidne treba kridou na podlahu pro lepsi predstavivost. Ale podle rozmeru to mate krasne resene, uz bych videla kam bych co asi dala :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obdelník 6,9x5,1m 35m2 - i když to někomu možná přijde málo tak já jsem spokojená. Máme kuchyň, obývák, jídelní stůl a pc koutek...a stačí to bohatě a i větší návštěva se vejde. Takže 50m2 je super!
Odpovědět
Už se to tu taky řešilo, tak mrkni :-) http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
máme 5,5*9m - menší polovinu zabírá kuchyne s jídelnou ..cc 5,5*3m
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?