Máte bungalov na malém pozemku?

Pěkný den všem, uvažujeme o koupi pozemku něco přes 700m2, a mým snem je bungalov, nesnáším schody... je mi ale jasné, že o to víc z pozemku si dům ukrojí, tak aby nám zbylo ještě kousek zahrady... na zahradě neplánuju žádně velké zemědělčení, ani bazén atd... ale nějaký koutek pro rajčata, jahody, botůvky... a samozřejmě posezení, by tam být měl. Co si o tom myslíte? Máte to někdo taky tak?
Odpovědět
Ahoj, tak my máme pozemek cca 600 m2 a bungalov na něm. Je to vše akorát- tedy pro nás. Na zahradě máme sezení, gril, bazén, velikou trampolínu, zahradní domek, já pěstuji bylinky a jahody a manžel ještě při sekání nadává, že je ta zahrada zbytečně velká. Jo a mám dva kluky, kteří na zahradě hrají fotbal a místa na něj je habaděj, takže neboj :)
Odpovědět
Ahoj, na tech 700m2 se ti podle me vejde vse o cem pises, jen si predem zjisti maximalni zastavenost..aby se ti tam domek vesel..( nekde maji treba jen 20% )..ale zalezi, jak velky chcete :)
Odpovědět
@amy80 Záleží také samozřejmě na tvaru pozemku, uliční čáře, jaké odstupy od sousedů apod. Ale mělo by se to vejít v pohodě. My máme pozemek 800 m2, bungalov 230 m2 zast. plochy, 2 terasy, bazén s terasou na opalování a vešlo se to všechno v pohodě. Na práci až až, je pravda, že máme zahradu pouze okrasnou - mrkev nepěstujeme. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 700m a bungalov 205, ale pozemek do trojúhelníku, tak byl trochu oříšek to napasovat ... do procent jsme se s domkem vešli, ale netušili jsme, že se do toho počítají i zpevněné plochy, to už jsme byli přes, ale obec to prominula. já chtěla hlavně nějaký prostor za domem, původně mi to přišlo málo místa, ale teď jsem v klidu, zase chci to jen na vylítání dětí, bazén nebude. Hodně nám bohužel zbývá před domem, ale vše zlé je pro něco dobré, budu to muset květenou zaplnit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bratr má 800m2 a zastavěná plocha cca 160m2 + bazén + zahradní domek. A nepřijde mi, že by tam bylo málo místa :-) Viz můj fotoblog. Těch 700m2 je akorát.
Odpovědět
Moc moc vám všem děkuju :-) Samozřejmě každý další názor je vítán :-)
Odpovědět
@amy80 Ahoj, tak my ještě postaveno nemáme, před pár týdny jsme se teprve do stavby pustili, ale pozemek máme 715 m2 - tvar nepravitelný lichoběžník, na něm bude domeček - bungalov - 149 m2 a pořád mi připadá, že místa okolo bude dost :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít bungalov 170 m2 a pozemek je 720...Bungalov máme do elka, a bude tam dost místa na terásku, koupací jezírko, skleník, zahradní domek, parkovací stání pro 2 auta...:) záleží na tom, jak je domek řešený a umístěný... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?