Názor na projekt

Zdravim chtel bych slyšet váš názor na nakres meho budouciho domu jedna se o podkrovi s predsini v prizemi
Odpovědět
na tohle snad ani nechtějte znát názor... schody jsou to hnědé? jsou tam šikminy?
Odpovědět
@iveta_89 ano schody jsou to hnede vydíte je snad jeste nekde jinde??? a sikminy zacinaji na 150 cm
Odpovědět
Mame take podkrovni byt se zadverim v prizemi. Kreslila jsem si to rovnou ve 3D, stale jsem si premerovala vysky, aby se vesel k dulezitym mistum i muj temer 190 cm vysoky manzel a trvalo mi to pres pul roku, nez to dostalo podobu, jaka nam vyhovovuje. Jste si jisty, ze vam nebudou sikminy prekazet pri usedani ke stolu, sezeni u TV, vstavani z postele, sedani na WC, lezeni do vany, atd.?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tady stejně nic kloudnýho nevymyslíš, dlouhá chodba a naproti 3 pokoje, naproti schodům koupelna/wc/komora, zbytek napravo OP+KK tu chodbu bych rozbila např střešníma oknama a mezi ně vestavěný skříně
Odpovědět
loznice bez okna? :-N je to fakt hodne nepovedeny
Odpovědět
Bomba, paráda, jeden z nejlepších návrhů zde na fóru, nemá to jedinou chybičku, já bych začal hned stavět...
Odpovědět
😀😀😀😀😀
Odpovědět
Tak jak to máte zakreslené je to od té šikminy ve výšce 1500mm? Se stěnami je možné hýbat? Jako necelých 6x25m je větší plocha, než mají některé přízemní domky zde, takže něco určitě vymyslet půjde. Ve vašem návrhu se mi nelíbí "náhodné" rozházení jednotlivých místností, obrovské chodby a ta úzká krkolomná ložnice. Do štítů bych umístila jednotlivé pokoje, chodbu nechala na straně, kde je schodiště a velkým obytný prostor umístila uprostřed s vikýřem nebo aspoň dostatkem střešních oken. Předchozí pánové a dámy se zasekli u stavby nových rodinných domů, takže jejich nepřínosné komentáře vůbec neřešte. ;-)
Odpovědět
Tady jsou rychlé příklady úzkých půdorysů, od kterých by bylo možné se odpíchnout.
Odpovědět
Článek se načítá
Pro kolik osob má být ten dům? Nějak nechápu, že v kuchyni je malinký stůl a k němu jen židle a současně jsou v domě 2 (asi) dětské pokoje. Chodba do Z je nepraktická. Nechápu, kde začínají a končí shody? Nahoře je výstup u kuchyně nebo u chodby? Musí být schody přesně na tomto místě? Co je to ten černý obdélník na chodbě? Okna do zdi jsou možná jen v dětských pokojích? Jinde jen střešní? Hlavní nedostatek - 0 úložných prostor; nešikovná chodba. Celkově se mi to dost nelíbí, ale těžko soudit, když půl věcí nechápu k čemu jsou, případně jaké je omezení.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro skutečně užitečné rady musíte uvést víc vstupních inforamací. Základní uspořádání je možná dáno z něčeho o čem nevíme. Mít v jedné části obytný prostor a ve druhé ložnice je ideální, nicméně tohle uspořádání je trochu jako tetris. Myslím, že klasické řešení pokojů a koupelny při jedné stěně i na úkor toho, že jen jeden pokoj má klasické okno a pokoje jsou úzkémi vy vyhovovalo lépe. Oddělila bych koupelnou obytný prostor od ložnic nebo jí dala až na konec chodby i když to je tady dost dlouhé a tak bych asi do konce chodby dala veliký pokoj, pak 2 menší podél stěny a koupelnu s wc.
Odpovědět
@edcbubu Zdravím a děkuji za komentář abych začal šikminy nám začínají ve výšce 1500.mm dum má zatím pouze obvodové stěny takže ano vymyslet se může cokoliv toto je pouze hrubý nákres s tím "rozházením" máte asi pravdu ale chtěl jsem nějak zabránit té dlouhé "nudli" v podobě chodby aby mi nevznikla chodba dlouhá 15m... Dekuji ......ano máte pravdu z primitivních lidí si hlavu nelámu :-) ;-)
Odpovědět
@subsomi Děkuji za komentář a omlouvam se za málo informací dum by měl byt pro 4 členou rodinu židle a černý oblouk vůbec neřešte kolik jich je schody končí u kuchyňské linky (program mi neumožnil lepší náčrt nebo to neumím) schody mohou být kdekoliv budou se dodělávat a okna zatím taky nejsou žádná s chodbou máte pravdu ale chtěl jsem zamezit chodbě dlouhe 15m dekuji
Odpovědět
1. hodilo by se psát čárky ve větě, Ideálně dokonce tečky a další věty. Bez nich je docela obtížné pochopit význam změti slov za sebou. 2. trocha slušnosti by taky neuškodila; pokud něco (např. černý oblouk) není pro projekt důležité, pak je fajn to tam vůbec nedat, nebo předem napsat, že to "něco" tam může a nemusí být 3. odpovídám pouze proto, že taková NUDLE je výzvou něco navrhnout, tak přikládám jiný pohled k zamyšlení, ale je to jen přeházení původního, chtělo by to, aby to projektant upravil do rozumných rozměrů
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?