Projekt RD - vaše připomínky

Co a jak by jste udělali jinak? Jedná se již o druhý, a stále se nám to nelíbí. A tlačí nás čas.. Děkuji za každý postřeh
Odpovědět

Odpovědět
@paveronika Vždyť se není v podstatě k čemu vyjadřovat, není tu situace ani horní patro a to přízemí :-( ..ale souhlasím s tebou, mně se to taky nelíbí. A když na to tak koukám - že vy si to doma projektujete sami?
Odpovědět
@pepitocz obývak je na východ, garáž na západ. Ložnice na sever. Potřebujeme se vejít do 140m i s kotelnou. Navrh nám dělal projektant, jediný nás požadavek byla kotelna za garáží.
Odpovědět

Odpovědět
@paveronika druhá varianta
Odpovědět
Profilova fotka
@paveronika Ať koukám, jak koukám, nevychází mi ložnice na sever, pokud je garáž na západ a obývák na východ. To by byla ložnice na jih, ne? Každopádně když už kotelna takto, tak teplá voda do kuchyně půjde přes celý dům, tzn. daleko. Co prohodit kuchyni s ložnicí (aby opravdu byla ložnice na sever, resp. server a východ)? Kratší rozvody vody, rychlejší teplá voda v kuchyni atd. Kuchyně s obývákem by byla do L, tedy kuchyně za rohem. Zkuste promyslet ;-) A ještě mě tak napadá, televizi neplánujete? V obou případech není kam dát. Ve verzi 2 by byla umístěná na dveřích do ložnice, ve verzi 1 mezi křeslem a francouzským oknem?
Odpovědět
@koky999 pardon garáž je na východ, jsem se upsala. Televizeje v té dlouhé úzké nudly v obýváku :-D je to obývací stěna která s námi půjde do nového.
Odpovědět
Profilova fotka
@paveronika V tom případě by to minimálně rozmístění nábytku (gauč uprostřed, jídelní stůl nahoře) chtělo změnit, protože na TV koukat takhle z úhlu nechcete. Ale zase není úplně fajn chodit z kuchyně tak daleko. Nebo možná lépe, TV stěnu posunou úplně nahoru místo dveří do ložnice a dveře do ložnice dát z chodby. A francouzské okno posunout, protože takhle neprojdete přes sedačku. A vůbec, celý ten obývák s kuchyní bych zrcadlově otočil, nahoře kuchyni, dole obývák, dveře do ložnice z chodby ;-)
Odpovědět
@paveronika Já se omlouvám za upřímnost, ale ta druhá varianta je ještě horší. Pokud to opravdu vypracoval projektant, tak to bych ho vyměnil...
Odpovědět
Profilova fotka
@paveronika Pokud by to mělo být některý z těchto, tak bych tu část obýváku, kuchyně a ložnice změnil. Ale stejně je takové... Zbytečná chodba, která sebere místo. Co nějaký typový projekt?
Odpovědět
Profilova fotka
Projděte si všechny typové projekty např. od Gservisu nebo třeba RD Rýmařova a vyberte si nějaké uspořádní z toho. Buď si projekt od G Servisu koupíte, nebo to ukážete svému projektantovi ať to tak udělá... Váš dům by byl lepší, kdyby nebyl natažený shora dolů, ale zleva doprava bych řekl...
Odpovědět
Nakonec vymyšleno úplně jinak. Dům bude přízemní a podsklepeny. Obývak s terasou na západ vstup na východ. Nějaké připomínky?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?