Projekt vlastní po úpravách, žádám vás o názory

Profilova fotka
Ještě jednou Vás požádám o názory v této předělané verzi...
Pokoj a hernu bych prohodila. Jak je to se svět. stranami?
Profilova fotka
Prohodím, bude to blíže..pravda...niceméně později až budou větší každý bude mít jeden pokojíček pro sebe..))) Obývák JZ.
Profilova fotka
Moc hezký návrh, jestliže je obývák jiho-západ, nevim jaké okno kam,tak jen aby vám ze západu nesvítilo slnko do TV :) Je dobré mít u pracovní desky v kuchyni okno, takže super.Asi máte hodně dětí, na mě je tam hodně ložnic, o tu jednu bych zvětšila obývák, tzn.evantuelně prostor pro hraci koutek dětí na které uvidíte, jen nápad :)
Profilova fotka
Máme dohromady tři dětičky, dvě na trvalo, ten pokoj vedle ložnice jelikož půjdeme na vesnici pro hosty...Jinak je to 5+1.
Profilova fotka
Tak me by chybelo jeste jedno umyvadlo v koupelne, pak bych poprehazela koupelnu tak, aby mohly byt rucniky mezi vanou a sprchacem - jak je to ted, tak tam mate okno a rucniky by pak musely byt na 2 mistech, coz je neprakticke. A asi posledni vytka je k lounici, je tam hrozne malo uloznych prostor. Vim, ze technicka je dulezia,... Ale satnu u loznice bych proste chtela, treba i na ukor zmenseni technicke ci zmenseni pokoje pro hosty. A take je potreba vymyslet kde bude terasa- bez kryte terasy to je naprd :) jinak je to pekny projekt
Duplicitna tema, poprosim o presun http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Profilova fotka
@niccky.z Svojí duskusy mám přesunout? do diskuse někoho jiného? Proč?
@lajlinka78 protoze to je duplicitna tema a vsetky duplicitne temy se zjednocuji viz pravidla diskuse. Dekuji Temu zamykam
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?