Varování - rekonstrukce p. Radovan Čapek

Dobrý den, chtěla bych varovat před rekonstrukcí ve spolupráci s p. Radovanem Čapkem (IČ 681 41 408). Domluvli jsme se s ním na kompletní rekonstrukci bytu, podepsali smlouvu, zaplatili zálohy, vše na konci července 2016. Bohužel doposud se v bytě kromě odvezení suti (bourali jsme sami) nic nestalo, i když dle smlouvy měla být rekonstrukce již kompletně hotová. Pan Čapek se nejprve neustále na něco vymlouval, nyní, když jsme mu již ve spolupráci s právníky vypověděli smlouvu sliboval, že nám pošle zálohy zpět, bohužel to ale opět vypadá na plané sliby... Podle našich informací nejsme jediní, kdo s ním má podobné problémy. Pokud budete mít nabídku od p. Čapka, zvolte raději jiné řemeslníky. Helena S.
Odpovědět
@hestik Dobrý den, taky jsme měli tu čest setkat se s Radovanem Čapkem a nechali jsme si od něj udělat vestavěnou rohovou skřín pro pobavení vkládáme i foto. Ale my jsme měli to štěstí že jsme peníze z něj dostali, ale kamarádku připravil o dost peněz a bohužel v tom není sama. Chtěli by jsme jen vědět jestli jste s tím byla na policii.
Odpovědět
Dobry den, skrin je tedy opravdu pekna :D Na policii jsme zatim nebyli, resime to s nasim pravnikem, zatim jsme Capkovi posilali oficialni dopis at zaplati do tehdy a tehdy, jinak na nej podame zalobu (pry takto musi byt oficialni postup). Zitra bude pritel s pravnikem znovu mluvit a resit dalsi postup, poradi se, jestli mame jit i na policii. P. Capek minuly tyden psal, ze posila zalohy zpet, ale asi si to opet vymyslel, zatim nam nic neprislo... Kdyz vidim Vasi skrin, asi muzeme byt jeste radi ze nam nic nepostavil... Jak situaci resi kamaradka?
Odpovědět
Jsme velice rádi že jsme vás pobavili :-D.. Víme jistě že aby nám vrátil peníze tak si je rozpůjčoval jinde,ale to jsme se dozvěděli až v pátek když se po něm země slehla pobýval totiž v Tachově. Víme že byl v srpnu dvakrát u moře a už i víme kde na něj vzal. Údajně udělal rekonstrukce bytů a tím si na to vydělal. Oblékl se do samého značkového oblečení. Kamarádka to řeší tím že to dala na policii protože peníze jí ukradl přímo z bytu. tvrdí že šel pracovat do Německa ale tam určitě není.Přejeme příjemný večer a hodně štěstí.
Odpovědět
Dekuji za informace, take mame zpravy, ze je momentalne v Nemecku... My budeme urcite bojovat, kamaradce take drzime palce.
Odpovědět
tak to je nemilé... držím palce ať se to nějako dořeší a pevné nervy,
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobry den,p.Radovan Capek je podvodník,okradl mě.Ma plno exekuci,prosím dejte si na něho pozor.Na adrese v Rakovníku se vůbec nezdrzuje,bydlel i v Praze.
Odpovědět
Zdravím. Pan Čapek není v Německu, žije teď kousek od Rakovníka :-D
Odpovědět
Pan Capek žije kdekoliv,neustále mění místo pobytu,neplatí nájem,nechá se živit a okrádá slusne lidi!!! Stačí se podívat na výpis jeho exekuci,za 60 Kč po sms zjistíte co je zač.
Odpovědět
Pan Čapek je nejen velký lhář a podvodník, ale i zmetek,co se normálního chování týče. Mám tu čest žít ve vedlejším bytě. On zde v Šanově c.p. 27 žije u své přítelkyně. Minulý týden vzal mou kočku,dal do pytle a odvezl 20 km pryč, ještě jí bil,aby memnoukala a nekousala. Mám na to svědka, podávám trestní oznámení.
Odpovědět
@aminka1987 ]-( doufám, že ho taky někdo strčí do pytle ]-(
Odpovědět
@aminka1987 To je dost šílený, co to je za psycho? Skoro se bojim zeptat, jak kočička dopadla, našli jste ji?
Odpovědět
Pokud byste se někdo chtěl přidat k trestnímu oznámení na p. Čapka za podvod z důvodu, že vám dluží peníze, prosím napište mi do zpráv do 5. února. Čím víc nás nás bude, tím lépe. Díky
Odpovědět
Článek se načítá
Pokud pan Capek žije u své přítelkyně tak už teď ji lituji protože ji brzy okrade....a chudák kočka,Capek má sklony k násilí,strašně lze,osobně mam z něho strach ...doufám ze brzy skončí ve vězení.
Odpovědět
@vineta kočičku jsme doposud nenašli :-|
Odpovědět
@aminka1987 To mě mrzí.. držím pěsti.
Odpovědět
Ahoj všem, náhodou jsem zahlídla tuhle diskuzi a v bleděmodrém kopíruje naši zkušenost s jiným řemeslníkem. Stejně tak jsme se na internetu spojili a byla hromadně podána žaloba. Počítejte s tím, že ten zmetek v tom umí chodit, bude Vás tahat po soudech, kde si budete muset vzpomenout na každou jednu pitomost, kterou podle Vás zpronevěřil, dokládat milion fotek a řešit propustky v práci. Měli jsme škodu asi 5 tisíc, vyšetřovatel nás vyloženě přemluvil, ať do to hromadné žaloby jdeme, a teď toho litujeme, protože prachy už stejně neuvidíme a u soudu jsme si připadali my jako ti podvodníci, co chudáčkovi ukřivdili neoprávněnou žalobou. Státní zástupce a všichni zúčastnění vědí, o co jde, ale musí neustále řešit jeho odvolání a obhajoby, vracet se k věci několik let staré... Bylo nás pět, my jsme měli nejmenší škodu, a vědět, co nás čeká, s prominutím se na to vyseru. Vím, že na tohle právě ti šmejdi spoléhají a je dobré se ozvat, ale jak říkám, zvažte, jestli na tohle máte nervy a čas. Z pochopitelného důvodu tady nebudu uvádět jméno toho našeho zloděje, doufám, že už se mi ve schránce neobjeví žádné další předvolání k přezkoumání :-S Už bych jednoduše nikomu cizímu (našli jsme ho přes e-poptávku) nedala ani korunu zálohy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobry den nevíte jak to nakonec s panem Capkem dopadlo ??
Odpovědět
Nikdo další se nám neozval, soud jsme nicméně vyhráli, ale peníze jsou v nedohlednu, má na sobě jednu exekuci za druhou...
Odpovědět
Ano to je pravda exekuci má hodně.Pokud Vám peníze nevrátí co se bude dít dal? Další soud?
Odpovědět
Omlouvam se, ale dalsi informace jiz zde zverejnovat nechci.
Odpovědět
Ano chápu omlouvám se.Doufam, ze peníze dostanete zpět.
Odpovědět
Nic se nedeje. A dekuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
škoda, že jsem si to nepřečetla dřív
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@hestik Já jsem taky již měla s p. Čapkem tu čest a hned včera jsem byla podat trestní oznámení na policii. Jestli můžete, neodkládejte to, čím více nás bude, tím dříve ho mohou obvinit z trestného činu.¨ Už jednou se nás takto spojilo více (tenkrát se jednalo o podvodníka na Aukru), museli jsme dát trestní oznámení a plnou moc a nakonec z toho bylo pro aktéra 2 roky natvrdo :-), přestože nám byl poplatek Aukrem vrácen.
Odpovědět
Velká škoda, že admin tady maže příspěvky, které by mohly pomoci předejít dalším lidem před okradením osobou pana Čapka Radovana, ročník 1971. Na tohoto člověka je vedeno trestní stíhání, já sama jsem dne 26.9.2019 na Policii ČR také jedno podala. A to co "admin" smázl, kdyby tady bylo i dříve, tak jsem této zkušenosti s touto osobou mohla předejít. GDPR stejně neplní svou funkci :-), jak by správně mělo. Takže pro další lidi - varování - pokud na p. Čapka někdy narazíte - raději hodně rychle od něho pryč. A nebo naopak, připojte se k nám, až vás tato osoba okrade a pak zcela změní chování - podejte na nejbližším oddělení trestní oznámení - bude větší jistota, že konečně skončí tzv. "natvrdo" :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?