Doplacení ceny bytu - je lepší peníze uložit u notáře?

Profilova fotka
Prosím o radu, kupuji byt přes MM reality, což je dle referencí seriozní realitka. Mám podepsanou rezervační smlouvu a zaplacenou rezervační zálohu. Nyní budu doplácet zbytek (část financovaná hypotékou, část vlastní prostředky). Je lepší poslat peníze celé přímo RK do správy vkladu nebo je lepší peníze uschovat u notáře? Máte zkušenosti? Moc děkuji za rady!
Odpovědět
Podobne fora uz tady jsou: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ko... nebo http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ko... a urcite je toho i vice, zkus pohledat. Co se tyka MM, je tady taky par for. Asi jsem cetla trochu jine recenze :-S , kazdopadne drzim palce, at vsechno dobre dopadne
Odpovědět
Ahoj máme čerstvě zkušenost s MM reality Praha a nemůžu si stěžovat. Jinak peníze jsme měli uložené v bance u které jsem si brali hypotéku. Nechtěli jsme je uschovávat přímo na jistotním účtě RK.
Odpovědět
My jsme také kupovali dům přes MM reality a nebyl nejmenší problém.
Odpovědět
Jednoznačně u notáře.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě u notáře nebo banky.
Odpovědět
Profilova fotka
Peníze jsem skládal u advokátky. Realitce nikdy, i kdyby byla sebevíc renomovaná. MM Reality je stejně jenom frančíza... nebo jak se to jmenuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám i říkala finanční poradkyně, že banka nemusí úschovu u realitky odsouhlasit, že to chce k právníkovi do právní úschovy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?