Hledám sousedy z projektu Nové Měcholupy IV

Profilova fotka
Ahoj, najde se zde někdo, kdo má byteček v projektu Nové Měcholupy IV?
Odpovědět
1
2
44
Ahoj, já jsem koupila byt v Nových Měcholupech IV v projektu D..... co se děje? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nic se neděje:-) jen jsem se inspirovala u lidiček z projektu NM III, kteří zde "hledají" nové sousedy a sdílejí zkušenosti:-)
Odpovědět
Já si taky koupil byt v Měcholupy 4,kdo další ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No tak třeba nás bude i víc :D jaké patro? už máte vyřešenou koupelnu?
Odpovědět
já mám 3 patro,už jí mám vyřešenou ,tak jako podlahy a přemístění zásuvek a odpadů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my jsme až v 8. patře :-) Podlahy taky máme vybrané, zásuvky taky přesunuté a nic víc jsme nedělali. A finální verze koupelny došla dnes. Řešili jsme vše relativně na poslední chvíli. Nicméně už se těšíme, až to tam půjdeme omrknout ;-)
Odpovědět
Ahoj, já mám taky 3. patro:) a taky všechno již vyřešené..odpady jsem nepřemisťoval, jen pár zásuvek..koupelnu mám vyřešenou taky:) Z infa ohledně NM III. mám celkem dobrý dojem, že předpřejímky bytů dopadají dobře.. jedna paní tam má celkem slušnou fotogalerii, tak ji pro zajímavost posílám i sem...vypadá to fakt dobře, snad není čeho se bát:) http://www.modrastrecha.cz/blog/lennu...
Odpovědět
Ahoj, také jsme koupili byt v Nových Měcholupech IV. Patro druhé (jiné už nebylo s bytem, který jsme chtěli:)).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem četla na diskuzi k NM III. celkem dobré věci, to potěší :-) De facto jsme měnili taky jen zásuvky a teď vymýšlíme kuchyni - vůbec nevíme, jestli truhláře nebo Ikea apod. Ráda bych truhláře, ale neznám v Pze nikoho, kdo to dělá a ráda bych, aby to fakt pěkný. Takže pokud má někdo zkušenosti s dobrým truhlářem, budu ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mi napadá doplnit,ze to máme v prvním bloku, D817 :-) přeci jen je tam těch chodů mrak :-)
Odpovědět
My D315:)
Odpovědět
@petr19 Doufáme, že nejste moc hluční :-), máme byt hned po vámi ;-).
Odpovědět
Článek se načítá
@honza1981 :)))))) no já myslím, že ne...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co mít v naší lokalitě od Lidlu Rákosníčkovo hříště, pomozte hlasováním https://www.facebook.com/lidlcesko/ap... :-)
Odpovědět
@marty28 Ahoj - jaký byt ve 3. patře máš koupený? Já D315..jestli nejsme sousedi:))
Odpovědět
mám D321
Odpovědět
Profilova fotka
Už se tam byl někdo podívat?
Odpovědět
Mrkněte na konverzaci pro III. etapu - jsou tam užitečný věci...jsem fakt zvědavej, jak bude fungovat SVJ v baráku s 202 bytama..:)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, já jsem to pročítala a rozhodně tam mají i pár dobrých nápadů. Co se týká SVJ, tak bych viděla vždy 1 za vchod a pak schůze zástupců, jestli je to tedy tak možné.
Odpovědět
Jde hlavně o tu správcovskou firmu...která v ostatních etapách NM nezanechala zatím moc dobrý dojem..
Odpovědět
Profilova fotka
Tam bude otázka, jaká je ta smlouva s nimi, zda se dá vypovědět (to asi jo předpokládám), ale za jakých podmínek. Všeobecně bude asi k řešení internet, jelikož existuje levnější varianta než T-system - na to by stačila domluva pár lidí, dále parkování atd. atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem mluvila se stavby vedoucím. Je možné absolvovat prohlídku už teď, ale my se nakonec domluvili až za měsíc, protože to už chci vidět včetně podlah apod. Nicméně říkal, že předpoklad předávání bytů je v září, což mě trošičku zklamalo, protože jsem počítala srpen.
Odpovědět
Ahoj, já mám byt D202, takže v prvním bloku :-) Jinak, určitě se priklonim k nějakému lepšímu řešení internetu ... T-systems mi nepřijde až tak úžasný a je dosti předražený.... Máte někdo kontakt na toho stavbyvedoucího? Ráda bych se tam zašla kouknout...hádám, že ve 2.patře už budou i podlahy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro všechny - stavby vedoucí je Ing. Sládek, 606 657 452. Prohlídku už je možné domluvit. Kdyby tam někdo šel, tak dejte vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
koukala jsem na to, ale myslím, že to bude dosti pomalé....např. pro mě by to bylo nedostačující i vzhledem k práci :-(
Odpovědět
Já tam jdu ve středu ohledně zaměření kuchyně, tak Vám pak dám vědět:-) Jinak ohledně toho internetu - Podle mě to bude složité s tou změnou..
Odpovědět
@figacek Ahojky, já budu také jezdit do 8. patra :-)
Odpovědět
@figacek Co se týká stěhování v září mě taky zklamalo, protože je psáno léto 2014 a to jsou měsíce - červen, červenec, srpen.... neříkal, že třeba začátkem září?
Odpovědět
Nabízím pronájem GARÁŽOVÉHO STÁNÍ v domě D Horní Měcholupy IV. Nemá někdo zájem, případně nevíte o někom, kdo by měl zájem? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
1
2
44
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?