Respirační rouška pro astmatika, máte rady?

Ahoj, budeme vyklízet starý dům a na půdě je hafo sena,já mám astma a potřebuji roušku, abych nedostala záchvat. Nemáte nějaké rady? Či zkušenosti?
Odpovědět
Viděla jsem ji normálně v Obi, Baumaxu a podobných obchodech.
Odpovědět
Myslím si, že by se dala sehnat v prodejně zdravotních potřeb a třeba by ti tam i poradili více :-)
Odpovědět
@stanahk nevyklízet seno, rouška nepomůže
Odpovědět
Profilova fotka
zahájit odkyselení organizmu a přejde i astma,,,
Odpovědět
kasha, tak jednoduché to není... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@stanahk Je mi zcela jasné, že to takto jednoduche není, ale začátek cesty ano :), sama jsem byla alergik a skoro astmatik a vím co mi pomohlo a nebyly to asi spreje, ani tablety, ani jiné chemikálie,,,doporučené alergology :(
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha Mám doma taky alergika..a odkyselení pomůže?
Odpovědět
Profilova fotka
@maky_s není to jen jeden krok, ale je jeden ze zásadních! zakyselený organismus nemuže správně fungovat :( je zapotřebí odkyselit, zharmonizovat jak tělo, tak ducha, přestat jíst cokoliv co má prumyslový charakter, omezit mléčné výrobky, bílý cukr, bílou mouku, sul,,, ,,, někde jsem si napsala pel-mel toho, co všechno jsem zjistila,,, od té doby, co se tím zabývám mne přestaly bolet i kolena a všechno se pomalu napravuje,,, jen je to cesta spletitá, nebot dnešní konzumní doba je neuprosná a líbí se jí, když si všechno budeme kupovat a nic nebudeme sami dělat a pak skončíme v dobrotivé náručí famraceutů, případně mudrů, kterým je to jedno. naštěstí je uz mnoho takových, co se od toho odvracejí,,, včetně šíleného zásahu do organismu očkováním :( nepotěšila jsem, vid? :) ale existuje cesta :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha To moc ne..to musíš ale s připravou jídla trávit hodně času?
Odpovědět
Profilova fotka
@maky_s no. Jak se vezme. Kdyz je to pro zdravi. Tak neni žádná hodinka marna. Později z astmatu vylezaki horší veci. Je treba to podchytit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?