coverphoto
Neaktivní

aatekramm

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
52 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (26)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Krásnou neděli všem, mohu poprosit o typ na vysavač, který se dá použít jak na krb, tak např. na úklid garáže nebo auta. Díky moc.

Někteří možná už viděli, ale mě se tam některé věci líbí. Např. jak zavěsit věnec na dveře... 🙂 . Neznala jsem... 🙂 Hezkou neděli.. http://www.jenzeny.cz/zabava/az-uvidite-tyto-vanocni-napady-budete-se-mlatit-do-hlavy-ze-vas-to-nenapadlo-uz-mnohem-driv-4848.html

Hezký den všem, jdu k vám na radu nebo tip. Web kde mají velký výběr venkovních nástěnných světel? Nejlépe stejný tip jak s čidlem, tak bez čidla. díky moc a mějte se krásně.

Krásné odpoledne všem, můžu mít na vás dotázek? Stalo se někomu, že přestalo fungovat softclose na WC prkénku? Nám bohužel jo, i nám byly zaslané náhradní dílky, které jsme v obou pantech vyměnili, ale i po výměně stále nefunguje u zavírání poklopu, funguje pouze u prkénka. díky za rady.

Ahoj všem, už nějaký ten pátek sem mezi vás nakukuji, a kochám se inspiracemi a vašim bydlením.. Všichni jste mě svým způsobem inspirací.. My jsme nyní ve fázi, že jsme se nastěhovali a začínáme budovat kolem novostavby, takže se snažíme zarostlé pole pomalu ale jistě měnit v něco, co bude časem doufáme krásná zahrada.. Ještě jednou všem díky, že jste sdílní ostatním s nápady, inspiracemi a fotkami. Budu se také snažit přispívat, jak to čas...