coverphoto
Neaktivní

aatekramm

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
52 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (26)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Hezký den všem, nemáte někdo zkušenost z poruchou na myčce Blomberg/Beko,, nesvítí displej a pořád jako by vypouští i když nemá co. Vůbec nenapustila a nemyla.. díky moc.

Krásné pondělí všem. Obracím se na vás všechny s prosbou, zda jste někdo neřešili tento problém. Máme rok bazén. A nyní začla proudem téct voda ve spoji mezi trubkou a solinátorem. viz foto.. Ani to nekape, ale už teče, firma se k tomu staví tak, že si to mám spravit sami.. Nejde nám to ale vůbec povolit. Nevíte na to nějaký "fígl". Spoj je přímo nad motorem čerpadla, takže voda se dostává i tam.. děkuju...

Hezký den všem, po ránu mám na vás dotázek. Vy co máte zastřešený bazén. Máte vysráženou vodu v dutinkách? Nebo je něco špatně?Neutěsněné? Máme cca týden zastřešeno, a dutinky jsou plné kapiček.. děkuji moc..

Hezkou neděli všem, můžu poprosit na tip co kolem oválného bazénu? S čím máte dobré zkušenosti? Dlažba, kamenný koberec, dřevo nebo něco jiného? Plusy, mínusy... Moc děkuji za pomoc při výběru, případně odkaz na album..

Jdu si k vám všem pro radu.. Včera jsme po cca 3-4 měsících mrkli do hodin od elektřiny a jsme v šoku. Průměrně máme spotřebu cca 200 kwh měsíčně a nyní nám od dubna do ted naběhla spotřeba. 22 kwh denně !!!!! což je 660 kwh měsíčně... Manžel šel dnes na ČEZ, je to na reklamaci, a uvidíme jak to dopadne.Neřešil jste tady někdo něco podobného? nemáme žádné nové spotřebiče, vše stejné jako roky předchozí.....