coverphoto
Neaktivní

aatekramm

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
52 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (26)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Hezkou sobotu všem, obracím se na vás s otázkou ohledně mimořádné splátky u hypotéky v době fixace.. Chtěli bychom vložit mimořádnou splátku, nyní když nám končí fixace. Banka nám to umožňuje, ale ponechává nám původní úrok 2,69. Ale pokud jsme si zažádali o přepočet hypotéky bez mim splátky, nabízí nám nový úrok 2,19.. Zaráží nás, že tento úrok nám nenabízí, když vkládáme mim. splátku. Setkal jste se s tím někdo? Máme Hypo banku.. díky...

  • vkopretinkaPředčasná splátka je pro banku nevýhodná, proto ten vyšší úrok při předčasné splátce - je to jejich kompenzace.
    • subsomibanka to zkouší, zkus jim na oplátku napsat, že buď dají 2,19; nebo si zbytek hypo (po odečtení mim. spl.) převedeš k jiné bance, kde to 2,19 dají;
      hned na to nekývnou, ale minimálně s tebou začnou vyjednávat
      • martina_kRefinancovala bych jinam... Jina banka mi vzdy nabidla lepší podmínky nez ta stavajici....
        • carolkapresne jak pisou holky, vyprdnout se na ne. v cervnu jsme vkladali vetsi obnos penez na umoreni hypo a ani nam nekoncila fixace-u KB, sice jsme zaplatili poplatek, nemame jeste ty nove podminky, ale rovnou jsme podepsali smouvu novou, ze az skonci fixace coz je asi za rok a pul, zacne bezet jeste nizsi ukor 2,05 % a samozrejme uz mame nove podminky takze umorovat uz muzeme kazdy rok bez popl. co si to u vas dovolujou? pohrozte jinou bankou!
          • m.e.lMy jsme na konci fixace refinancovali u KB, snizeni uroceni bylo tusim o 0,9 procenta oproti puvodnimu. A to jsme splaceli 2 mil. . . Takze stejne podminky jako by jsme jen menili fixaci. . .Tudiz od tak mile banky bych s usmevem odesla, kdyz by me trestali za to, ze jim davam penize.
            • aatekramm
              AUTOR
              Díky všem, způsobila jsem paniku... 🙂 asi už blbě vidím.. 🙂 Úrok byl ponížen, i u možnosti mimořádné splátky... Hezké svátky..