coverphoto
Neaktivní

andreadj

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. lis 2015
bydlí v městě Zlín
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Zlín
Sledované fotoblogy (39)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím o radu. Potřebuji dělící stěnu/zídku mezi sousedy a námi. Zídka/stěna by měla stát na stávajícím betonovém pasu, který je v jednom místě prasklý. Tudíž by stěna/zídka měla být z něčeho pevného, ale odlehčeného. Nemůžu ji zatížit např. prolévacími tvárnicemi, nebo vyzdít z plných cihel. Vybourání betonového pasu nepřichází v úvahu. Napadá vás něco? Poradíte prosím? Děkuji a pěkný den!

Ahoj, prosím o hodnocení a zkušenost s dlažbou Rako Limestone a Rako Betonico sv. béžová. Hlavně co se týká údržby. Je to v pohodě? Betonico mě přijde trochu drsnější, tak mám obavu z usazování nečistot. Moc děkuji za sdílené rady. Pěkný den!

Dobrý den, prosím o radu. Máte někdo typ na vinyl a keramickou dlažbu, kde by odstín byl skoro stejný? Jedná se mě o to, aby tam, kde se tyty dvě podlahy setkají, byl minimální rozdíl ve vzoru? Nejlépe odstín nějakého přírodního dubu .... Děkuji.

Prosím o radu, jaká barva fasády, střechy a oken by se hodila k tomuto domečku. Pískovcový sokl chceme zanechat, k tomu okna v dekoru dřeva, ebenově černá střešní taška a světlá (ne bílá) fasáda. Domek stojí u cesty, takže úplně zářivě bílá fasáda by hodně trpěla. Moc děkuji!