Kolekce

15. říj 2010

Pro mnoho lidí je slovo kolekce spojeno s vánočními cukrovinkami, které se věší na stromek. A naše nová služba, kterou jsme pro Vás připravili, nebude mít daleko k této představě. Když si otevřete fotoblogy, najdete v nich množství inspirativních fotografií, a tak jako máte ve vánoční kolekci jen ty sladkosti, které Vám nejvíce chutnají, tak si u nás můžete vytvořit kolekce obrázků, které se Vám nejvíce líbí. 

Jak na to?

Prohlížení si fotoblogů patří k oblíbeným způsobům trávení času na našich stránkách. Přitom často narazíte na fotky, které byste rády měly po ruce, nebo byste je chtěly sbírat, podobně jako poštovní známky. Už Vám v tom nic nebrání! Když narazíte na takovou fotografii, stačí jen pod ní kliknout na "přidej do kolekce". Zde si hned svoji kolekci pojmenujte a fotku už v ní máte. Následně do ní můžete přidávat další a další obrázky. Trápili jsme se, abyste to měly takto lehké....

Vaše kolekce se zobrazí ve Vašem fotoblogu v části "moje kolekce" v pravém menu, tudy se k nim snadno dostanete. Při jejich prohlížení platí, že zobrazením fotky se dostanete přímo na fotoblog majitele dané fotky, takže si můžete prohlédnout celý jeho fotoblog. Rozhodli jsme se tak proto, aby prohlížení kolekcí bylo objevováním nových uživatelů a jejich fotoblogů. Věříme, že to oceníte a přinese Vám to příjemné chvíle inspirace.