Vánoce s "Dostihy a sázky Junior" na Modrém koníkovi

29. lis 2010

Tento měsíc Vám přinášíme novinku - Vánoce s Dostihy a sázky Junior. Je to komerční akce , kterou jsme připravili s internetovým obchodem dinotoys.cz. Chceme Vám, našim uživatelkám, nabídnout možnost komunikovat s firmami a lidmi z těchto firem, ptát se jich na jejich zboží a služby. Věříme, že tento náš nápad oceníte a zapojíte se do diskuse. 


Proč Dino Toys?

Tuto formu komerční prezentace nabízíme výhradně firmám, které souvisí s tématem Modrého koníka. V případě Dino Toys se jedná o prodej hraček a společenských her pro děti a celou rodinu. Tím splňuje naše požadavky a může být pro Vás dobrým zdrojem informací a inspirace. 


Jak to bude probíhat?

Tato akce bude probíhat v měsíci prosinci, od 1.12 do 21.12. V tomto období budete moci diskutovat přímo s pracovníky firmy a navštěvovat jejich fotoblog. Na něm najdete informace o jejich nejnovější hře, kterou nabízejí - Dostihy a sázky Junior, jejíž cílem je rozvoj malých dětí. 
Dino Toys připravili jen pro Vás soutěž, ve které budete moci vyhrát uvedenou hru Dostihy a sázky Junior. Do soutěže věnovali 20 kusů her a vyhodnocení bude 13.12., tak, aby to stihlo přijí poštou přímo pod Váš vánoční stromeček. K zapojení do soutěže je třeba, abyste napsali vtipnou hlášku Vašeho dítěte při hraní nebo krátký rodinný příběh ze společného hraní. Vkládat je můžete jako odpověď na otázky: Vtipná hláška vášho dieťaťa pri hraní, alebo Príbehy rodinných hier. Ostatní uživatelé budou hlasovat a prvních 10 odpovědí s nejvíce hlasy z každé otázky vyhrává. Druhou možností soutěžit o hry Dostihy a sázky Junior je zapojit se do Fotosoutěže. Zde stačí přidat fotografii vaší rodiny jak si hrají se hrami od Dino Toys. Zveřejňovat svoje soutěžní fotografie můžete v otázce: Fotosoutěž: Chtěli byste získat Dostihy a sázky Junior zdarma?

Co se změní na stránce?

Na stránce si jistě všimnete několika grafických doplňků, které upozorňují na probíhající akci. Snažili jsme se, aby to nebylo velmi přehnané a neobtěžovalo Vás to. Pro tuto akci jsme vyhradili prostor ve fóru a vytvořili jsme samostatnou kategorii - Vánoce s Dostihy a sázky Junior . V ní budou témata, která si pro Vás firma Dino Toys připravila. 

Může dino Toys přispívat do fóra? 

Ano, během akce může dinotoys přispívat do fóra. Je to výjimka z pravidel (firmy nemohou přispívat do fóra). Není proto potřeba, abyste označovali příspěvky dinotoys pomocí vykřičníku. 

Jak budu vědět, který příspěvek se týká akce?

Všechny příspěvky ve fóru a fotoblogu budou zveřejněné loginem dinotoys a označené textem : Vánoce s Dostihy a sázky Junior. 

Vaše nápady a reakce na akci prosím přidávejte do našeho fotoblogu, nejlépe jako komentář na tento článek. Rádi odpovíme na Vaše otázky. 

Martinjasen

Asmira Team