coverphoto
Neaktivní

baruneckam

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. zář 2011
bydlí v městě Brno
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobry den, mate nekdo napad, jak zakryt vycnivajici viko retencni nadrze? Diky za odpovedi?

Střecháčci, nevíte někdo jak eliminovat mravence kolem domu? Máme novostavbu a každý den je z nějaké mistnosti vyhanim Biolitem. Jsou hodně venku v zámkové dlažbě kolem domu a na terase. Sedět tam je horor. Nejsem zastánce likvidace živých tvorů, ale čeho je moc, toho je příliš.

SOS, prosím o rady:
1.Jak máte zabezpečenou retenční nádrž, proti otevření (dětmi)? Popřípadě prosím o foto, nebo popis jak pro blbce, protože fakt nevím 😐
2. Máme pouzdra na posuvné dveře JAP, omitka kolem pouzder neustále praská. Co s tím, jak opravit? Co jsme udělali špatně?
Dekuji předem, snad se najde dobrá duše, která odpoví.

Prosím o radu. Chtěla bych koupit robotický vysavač. Pokud by zvladnul i vytírání, bylo by to super. A teď k dotazu. Máme doma labradora, kdo toto plemeno zná, moc dobře ví, jak strašně líná. Podlaha v celém domě bude vinyl. Pokud máte někdo s tímto zkušenosti, prosím doporučte mi značku, typ. Díky moc.

Ahoj,

prosím mohly/ mohli by jste mi vyfotit, jaké máte venkovní teploměry? Meteostanici nechci a nemohu najít žádný pěkný, jen samé kýče. Za mšsíc se máme stěhovat do nového domečku a opravdu bych chtěla nějaký pěkný. Předem díky