coverphoto
Aktivní

bayt

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Přestavuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
129 příspěvků ve fotoblozích
2 794 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
  • Co mě zaujalo
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, jaký materiál dveří máte a doporučujete? Hodně zvažuji, zda jít do DTD a nebo do masivního nalakovaného dřeva od nějakého truhláře.....Dřevo máme ale teď v bytě a co si budeme povídat, hodně pracuje....

  • 2olivesMně řekli, že masiv bude těžký a bude pracovat, tak jsme šli do DTD. Vchodové máme z masívu a ještě tam nebydlíme a už jsme toho litovali. Jsou krásné, ale už bych je nevolila. Ale jiní mohou mít zase jiné zkušenosti. 🙂
    • bayt
      AUTOR
      @2olives  My ted mame masiv a proste lak popraskal a to uz jsme je jednou nechali prelakovat....nechapu to, prece se z masivu dela i jiny nabytek a tohle nedela, ne? A od koho je mate?
      • 2olives@bayt  My máme přístavbu, takže jsem se s výběrem moc nedělala, že šlo jen o troje dveře, moc jsem nic nevybírala a šla do Sapeli. Zrovna zítra nám přijdou, tak uvidím.
        Ale ve starém domku, který je z roku 1928, tak tam jsou staré dveře a ty rozhodně z masívu jsou, si teď tak uvědomuji, že jsem se možná nechala zbytečně přesvědčit. A líbí se mi, proto jsme je i nechali, snad jediná pěkná věc, která v tom domku byla. Nábytek je z masívu, ale nevím, jak to je. U postele, kterou máme jako masív, tak říkali, že to není ten pravý masív z jednoho kusu, že se to nějak upravuje a spojuje s více masivních kusů, že to má pak lepší vlastnosti. Tak kdo ví, jak se to dnes vyrábí. Chce se to asi poptat. Jo, a lak na dveřích popraskaný není. Opravu jsou krásné, jen tu barvu budeme dávat dolů a pak uvidím, zda znovu natřeme nebo ne.
        • 2olives@bayt  když tak nábytek z masívu dělá slovenská Javorina, co mi tak jako první naskočilo, tak třeba se jich zeptat. S tou postelí mi to řekla JItona, že máme od nich Keros.
          • bayt
            AUTOR
            @2olives  no mozna jde o to ze slo o stary dum a stare dvere..ty nase proste sesychaly, kroutily se...
            aktualne me nejvic zaujaly lakovane
            • bayt
              AUTOR
              @2olives  jakou mate barvu? 🙂