coverphoto
Neaktivní

boletka

  /  44 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. pro 2008
bydlí v městě České Budějovice
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v bytě
Projekt   Byt
Aktivita
29 příspěvků ve fotoblozích
25 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

A tohle je ten hajzl lalokonosec a spoust, kterou za sebou nechal 😢

2 fotky
  • trololoTak tak, hajzl je to. Mně zničil hortenzii v květináči. Šla jsem večer s baterkou a z jedné rostliny jsem sebrala téměř 50 brouků. Fuj!😁
    • boletka
      AUTOR
      Ja zlikvidovala jen toho jednoho, zatim. Vic jsem jich nenasla. Je to zrovna na blbym miste u zivyho plotu, takze muzou byt kdekoliv. A co jste s nimi pak udelali? Ja doufam, ze je aspon zerou ptaci. Celou zimu jim podstrojuju (ale jako fakt hodne, stalo to i dost penez), tak ted by mi to mohli oplatit 🙏🏻
      • luciana80@boletka  Na larvy v zemi na jaře jedině hlístice a potom na tohoto hajzlíka postřik na žravý hmyz, jinak nic nepomáhá.
        • luciana80@trololo  Nám zlikvidovali na jaře málem všechny blýskavky a bobkovišně. Nacpala jsem tam snad všechny prostředky co jsem měla, hlístice, postřiky apod. Teď je relativně klid, keře se vzpamatovaly a hodně obrazily listama. No na podzim musím znovu zalít hlisticema a na jaře znovu vše opakovat, nekonečný boj s tímto pidihajzlem.
          • bridlice@luciana80  prosím tě, kde ty hlístice pořizuješ? děkuji
            • boletka
              AUTOR
              @luciana80  hlistice jsem aplikovala na podzim i na jare (objednaji se na internetu, biocont myslim), na jare i postrikala rock effectem (kvuli msicim, ale doufala jsem, ze bude i na laloka), ale vse marne ocividne. Podle me lezou i od sousedu
              • trololoHlístice aplikuju pravidelně a je vidět, že to opravdu funguje. Ožranou mam jen tu hortenzii v květináči a tam jsem hlístice nepoužila. Teď už je na hlístice asi pozdě, myslím, že se aplikují do konce května, potom už to nefunguje. Další období je na podzim.
                • luciana80@trololo  Ano, pouze jaro a podzim.
                  • luciana80@bridlice  kupovala jsem je na internetu Pasti.cz Aplikovat jen ale na jaře nebo na podzim a neuchovávat dlouho, skoro hned po obdržení aplikovat, pokud počasí dovolí.
                    • boletka
                      AUTOR
                      @trololo  @luciana80  ja je aplikovala na podzim i na jare. Ale daji se aplikovat kdykoliv v prubehu sezony, kdyz je puda mezi 12 - 25 stupni. Ale asi je mi to prd platny, kdyz si nakladou k sousedovi, ktery to nedela.