coverphoto
Aktivní

bubuskubus

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. zář 2009
Aktivita
35 příspěvků ve fotoblozích
53 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

zdravim, zacina grilovaci sezona a tak koukam po plynovych grilech. Zaujal mne tento, mate nekdo a jak jste spokojeni - Gril Weber Spirit II E-210 GBS

  • ozzy77Kolik vás bude? Nemyslím na obsluhu ale spis na spotřebu toho co z grilu vznikne? Podle mě je to malý. Ale možná pro dva dobrý. Pro čtyři a vic určitě nee. Mám tři hořáky vedle sebe a je to fakt malý. Jako když jsme dva tak ok, dají se dělat zároveň brambory a nějaké kousky masa. Ale pro víc lidí jedině na dvě etapy a to je blbé. Ale asi záleží taky na zvyklostech.
    • bubuskubus
      AUTOR
      @ozzy77  jsme 3, ale tak počítáme taky občas s návštěvou..jaký máš ty?
      • ozzy77Grill Chef by Landmann. 3 hořáky, nerez poklop, dvě odkládací plochy, skříňka na plynovou bombu zboku 3 háčky a hlavně! Otevírák na piva. Ale jak říkám, kdybych kupoval teď, tak rozhodně větší. Min věci se udělá vždycky ale víc je pak problém. Ještě pak koukni aby měl výřezy pro jehlu a připevnění motoru. To je pak teprve pecka.
        • mr_falkomám vybranej tenhle https://www.penta.cz/g21-california-bbq_d119584.html z principu nejdu ani do Webera, Campingazu apod. Tenhle má velmi dobré recenze a navíc jsem zjistila, že je to česká firma...tak snad to nebude špatná volba.
          • bublina88Máme Weber a jsme spokojení. Máme ten větší.