coverphoto
Neaktivní

bujibu

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
rekonstruujeme dům a zároveň přistavujeme novou část
zaregistrovala se 1. srp 2011
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
102 příspěvků ve fotoblozích
60 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (53)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Jsem úplně vytočená, máme dva roky pračku Siemens, asi před půl rokem se nějakým způsobem vyškubla část těsnní kolem dveří, takže kolem pračky potopa. Spravili to v rámci záruky. Dnes peru a zase voda všude, stejná trhlina v těsnění. Jsme 3 týdny po záruce. Minulou pračku Siemens jsem měla 15 let a nikdy se mi to nestalo. A že by to vyrvalo prádlo není možné, prala sem pouze jedny šaty po včerejším plese. Stalo...

  • baru9Vidím, že Ti nikdo neodpovídá, asi je to fakt nezvyklé. A asi i z toho důvodu bych zkusila řešit s prodejcem, ev. dodavatelem. Zkusit řešit osobně, nebo mailem.. Peru co žiju,ale tohle se mi nestalo.
    • sarmajtoto se mi taky nestalo, ale pro změnu mi utekla tenká molitanová vycpávka z dceřiny podprdy, spálilo se čerpadlo, naštěstí opravil sám. Od té doby jemné prádlo jen v síťovaném pytlíku peru.
      Mně teď pro změnu blbne sušička Beko, hrozný šmejd, mám ji pár roků a přeskakuje program na displeji a pořád vypíná. Suší 5 minut a zastaví se. Všechno čisté, filtr taky..
      • kamandrStalo se mi přesně to samé u pračky Siemens, bylo to cca po čtyřech letech to znamená už po záruce.Domnívala jsem se,že to byla moje blbost takže jsem nechala vyměnit celé těsnění, nic levného to nebylo ,ale lepší než neustále vytírat při každém praní.
        • bujibu
          AUTOR
          @kamandr  no nam se to stalo už po druhé během půl roku, manžel tvrdí, že je to ozvíráni blbě konstrukčně řešené. Tak uvidíme, co servis...
          • cocinella1Mně to přijde, jak kdyby to bylo vyštípnuté od dvířek, že tam ta dvířka to těsnění moc přimáčknou a pak se to vyrve. Naštěstí s tímhle nemám zkušenost, snad to půjde nějak opravit 🙂
            • bujibu
              AUTOR
              @cocinella1  Opravit to půjde, už jsme to v září jednou absolvovali, tenkrát ještě v rámci záruky...ale představa, že se to bude zase opakovat! Naštěstí jsem prala ráno a ne přes noc, takže jsem si toho hned všimla a potopa nebyla tak strašná.