coverphoto
Neaktivní

chocolate22

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 29. srp 2010
Aktivita
47 příspěvků ve fotoblozích
158 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Koupelnova vana. Poradite jakou mate a jakou vybirat? Potrebujeme obdelnik vestavenou bude se obkladat, ale z tech obrazku na netu se houby pozna. Jsou ruzne tvary a sklony s operkami ci bez....nevim zda spis kulatou(uvintr) ci hranatou.
Jedine co bim ze by mela byt 100% akrylat.

  • dejvicJá jsem koupelový typ, takže výběr vany pro mě byl zásadní... a za mě to chce vyzkoušet. Každý preferuje něco jiného a co vyhovuje jemu, nemusí vyhovovat tobě.
    My máme kulatou, sklon tak akorát a v ramenní části rozšířenou (tudíž není obdélníková, což ty chceš ... můj požadavek zas byl zaoblená i zvenku), je také zabudovaná, ne volně stojící...
    U nás to nakonec dopadlo tak, že jsem dlouho vybírala v showroomech, nic nevybrala, tak pak na netu... tam jsem si po dlouhém rozhodování zvolila dva favority, najednou jsme je objednali, vyzkoušeli a tu horší holt zas poslali zpět. Výhodu to mělo tu, že jsi je měla vedle sebe a mohla si uvědomit ten rozdíl v pocitech, když jsme zkoušeli pohodlnost... což když přejíždíš z jednoho koupelnového studia do druhého, tak nemáš (a pravděpodobnost, že by dvě přijatelné vany byly v jednom studiu, je minimální).
    • chocolate22
      AUTOR
      @dejvic  no jo zasadni problem je v tom, ze to neni kde vyzkouset a uz vubec ne na malem meste...kdybych se ted nekam dostala tak to tady ani neresim. Ale dekuji ta postrehy a nazor, ja jsem odkazana jen na net
      • riverkaza mě opěrky určitě ne. Hlavová je OK, ale na ruce jsou po deseti letech olezlé a hnusné. Vyměnit nejdou.