coverphoto
Neaktivní

danny88

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 10. čvn 2011
bydlí v městě Sokolov
Info o bydlení
Stav   Zařizuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
29 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (9)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Máte někdo zkušenost s vinylovou barvou od Remalu? Máme sádrové omítky a napenetrováno (někde dokonce 2x) neředěnou penetrací. Na spousty místech nám barva vypraskala a opadala. Jedná se o první vrstvu barvy. Barvu stříkáme. Teď jsem na zkoušku některá místa oškrábal a vyspravil Finishem. Znova stříklá barva na Finish opět vypraskala. Ještě vyzkouším finish napenetrovat. Omítky dostatečně vyzrále a suché. Jedná se o novostavbu. Penetrace také od Remalu.

Porotherm 30 cm + 16 cm minerální vata

Zdravím,

právě jsme dostali do rukou hotový projekt. Jedná se o bungalov 220m2 zastavěné plochy. Projektantovi jsme zadali, že chceme stavět z cihly a zateplovat vatou. Nechtěli jsme ytong ani nijak zateplenou cihlu. Avšak mě překvapilo, že v projektu máme cihlu od porothermu 30cm a k tomu vatu 16cm. Je to na dnešní dobu dostačující? Energetický průkaz to splnilo. Staví z těchto cihel a zateplení někdo? Děkuji za každý...

Ahoj,

prosím o názory k našemu návrhu projektu. Máme dvě varianty. Která je lepší.

A co říkáte na délku domu 26 metrů? Máte něco podobného?

A co rozpočet bez kuchyně a nábytku? Topení bude plynový kondenzační kotel a krbová vložka s výměníkem a akumulační nádoba. Vejdeme se +- 4 miliony?

Děkuji za rady a případné vaše podobně dlouhé půdorysy

2 fotky

Ahoj. Ke svému bytu 3+1 jsem přikoupil garsonku. Nyní mi firma vyřízla otvor. Chtěl bych tam udělat ložnici s malou koupelnou. Bohužel jsou rozvody na druhé straně než se mi to hodí. Mám v záloze i varianty kde využiji stávající rozvody, ale moc se mi nelíbí. Do podlahy to bohužel zapustit nepůjde. Chci se zeptat zda někdo neřešil něco podobného a např. přizvedl podlahu např. pomocí roštu nebo extrudovaného polystyrenu. Přikládám půdorys bytu, tak jak...

Ahoj, koupili jsme garsonku v paneláku u nás na patře a nyní se chystáme probourat otvor pro vchod. Chystáme se z toho udělat další místnost. Máme v plánu tam udělat ložnici včetně malé koupelny se sprchovým koutem a místem pro sušičku s pračkou. Jedná se o místnost 3,4xcca 6metrů. Nemáte doma někdo něco podobného?