coverphoto
Neaktivní

danny88

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 10. čvn 2011
bydlí v městě Sokolov
Info o bydlení
Stav   Zařizuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
29 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (9)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj,

prosím o názory k našemu návrhu projektu. Máme dvě varianty. Která je lepší.

A co říkáte na délku domu 26 metrů? Máte něco podobného?

A co rozpočet bez kuchyně a nábytku? Topení bude plynový kondenzační kotel a krbová vložka s výměníkem a akumulační nádoba. Vejdeme se +- 4 miliony?

Děkuji za rady a případné vaše podobně dlouhé půdorysy

2 fotky
  • petelinaMám obdélník 22x11,5 bez garáže, samostatná dvojgaráž 9x6 🙂 takže v pohodě 🙂 Dodavatelsky cca 5mil.s vybavením.
    • janakralkaZdravím, nevím jestli to dobře vidím, ale ze zádveří budete vstupovat rovnou do obýváku??? Známí to tak mají a jsou z toho poměrně naštvaní. Kdokoliv jde do domu tak jsou mu na očích (třeba u vyvalení se na sedačce u tv)
      • danny88
        AUTOR
        @petelina  Cena 5 miliónu je včetně garáže? A dodavatelsky znamená, že vám to nedělala firma na klíč, ale že jste si jednotlivá řemesla zařizovali sami. Jinak děkuji za předchozí odpověď.
        • neyaa_crrátajte okolo 25 000 Kč / m2 zastavanej plochy domu (nie obytnej) čo by mohlo obsahovat nejake zakladne vybavenie, ako kuchyna, obklady, sanita... ale treba ratat s dalsou palkou na terenne upravy, pripradna uprava pody, chodniky, spevnene plochy, parkovacie statie, terasy, nejake specialne obklady fasad, žaluzie, plot predny alebo ine ploty v zadnej časti, zahradny dom, vysadba drevin a vzrostlych stromov pripadne bazen atd... ... takze to su ďalsie polozky... Dnes je naviac vsetko este drahsie ako ked sme stavali my...tak neviem presne odhadnut...
          • marta_kovarTak my jsme okolo 3,2 za víc jak poloviční dům (asi 125m2 zastavěné), takže se vším všudy a rovnáním terénu je to okolo 3,8. Podle mě jsou 4 miliony nereálné..
            • mitomaMy dali v roce 2017-2018 za dům 210m2 (délka myslím 22m)4,5mil na klíč od firmy, ale stavěl developer víc domů, tudíž cena nižší. Letos dělaný odhad jen na stavbu je 6mil.
              • qesziJá osobně bych takhle řešený dům nechtěla. Vstup ze zádveří rovnou do obývacího, z obývacího pokoje vstup do dětské části a vstup do ložnice... ale každéme samozřejmě vyhovuje něco jiného. Jinak my máme jednu část domu také dlouhou 26m, v tom problém nevidím. A co se týká ceny, vychází nám co cca 24 tis. za zastavěný metr a to nemáme stavbu na klíč, ale dodavatelsky a spoustu věcí máme "po známosti"... 😉
                • petelina@danny88  Přesně tak. Dělali jsme si jen pár drobností.
                  • petelina@danny88  Garáž vyšla cca na 900tis. Zastavěná plocha komplet je 305m2 včetně garáže, realizace r.2017.
                    • marki90Navržena dispozice se mi libi moc.mame to podobně 🙂 je mi sympatické rozdělení domu na dětskou a rodičovskou část společným prostorem.mame také vstup do obýváku ze zadveri a chtěli jsme to tak,záleží jak je kdo zvyklý. Do dětské části u nás je možné se dostat z předsíně,takže případne návštěvy děti nás večer u TV prochazenim rušit nebudou 🙂zatím máme hrubou stavbu bez střechy.zastavenou plochu máme 190 metru,garáž nemáme,bude kryté stání.taky se přikláním k názoru,ze tak velký dům dnes do 4 mil. nepostavite.u nás jen zakladovka o dost menší než by byla u vás vyšla na čtvrt mega,a to jsme tam s manzelem minimálně 50% práce udělali sami.dale např. nabídka na střechu-na klíč 800.000-budeme opět dělat dodavatelsky.to uvádím pro vaši představu. at už se rozhodnete jakkoliv, preji vám hodně štěstí při stavbě 🙂