coverphoto
Neaktivní

danule_bobule

Daniela Kočí  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Zdravím všechny! Až na vás někdy padne stín, tak otočte hlavu ke slunci a vězte, že... ..."Nikdy není nic definitivní a to je dobře. Kdykoli v životě můžeme změnit místo svého působení, prostředí, profesi i vlastní cíle. Jediné, co k tomu potřebujeme, je svoboda, zdraví a troška odvahy zariskovat." [Jiří Kolbaba, fotograf a cestovatel] ... a taky JUST KEEP SMILING! Danule
zaregistrovala se 5. říj 2011
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
64 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (47)
Kolekce
  • knihovna
  • kuchyň
  • Dobré nápady
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý večer. Moc prosím o pomoc všechny kuchtíky a kuchtičky. Zpracovávám patizon.Zatím jsem ve fázi, že jsme s Milanem společnými silami oloupali asi 8 patizonů a chtěli bychom je nějak naložit. Na internetu jsem našla, že je patizon nedoceněná zelenina, ale receptů na jeho přípravu poskrovnu, samé pečení smažení a zapékání. Variantu mám naložit patizon do nálevu třeba ještě s mrkví a parikou a pak použít do bramborového salátu, nebo tak nějak, ale uvítala...

  • Petra Loukotováse zpracováním patizonu ti neporadím, když když slyším tohle slovo, tak si vzpomenu na moji mamku, kterážto se vracela od kadeřníka a já se jí ptala, proč si nechává česat na hlavě mahagonový patizon 🙂 za socíku to měly téměř všechny ženy
    • helachTak radu na přípravu patizonu bych taky uvítala. Skorotchýně mě pravidelně zásobuje a já nevim, co z toho dělat. Nějak jsem tomu patizonu zatím nepřišla na chuť.
      • danule_bobule
        AUTOR
        @helach  Patizon je taková zelenina, která chytá chuť čehokoli výraznějšího co se k němu hodí 🙂 No a já jsem zatím vyráběla něco co mělo být chutney a místotoho je to pikantní omáčka k masu🙂 Ale několik patizonů padlo, hurá 🙂