coverphoto
Neaktivní

danule_bobule

Daniela Kočí  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Zdravím všechny! Až na vás někdy padne stín, tak otočte hlavu ke slunci a vězte, že... ..."Nikdy není nic definitivní a to je dobře. Kdykoli v životě můžeme změnit místo svého působení, prostředí, profesi i vlastní cíle. Jediné, co k tomu potřebujeme, je svoboda, zdraví a troška odvahy zariskovat." [Jiří Kolbaba, fotograf a cestovatel] ... a taky JUST KEEP SMILING! Danule
zaregistrovala se 5. říj 2011
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
64 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (47)
Kolekce
  • knihovna
  • kuchyň
  • Dobré nápady
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

@evisek213  
Slíbený šuplík na odpadkové koše, ačkoli jsem četla, že už to máš asi vyřešeno. Jinak jak to máme my, tak takhle nedělat, pojezd je jen dole a dvířka výsuvu se pochopitelně vyvracejí...čili je to sice účelné, ale provedením tak na nas***.

2 fotky
  • bbnpřesně takhle to mám už 5 let a úplně v pohodě, nikde se nic nevyvrací, funguje to skvěle. A do nového domu chci to samé.
    • danule_bobule
      AUTOR
      @bbn  To je o tom systému my máme ten nejnižší od Blum a pak tam jsou ty tři tyče, kterýma se ten šuplík dá vyštelovat a ty prostě pracují, takže bych mohla denně štelovat a tak je ten šuplíkm věčně pootevřený a nakřivo, protože tou pákou, když mám madlo nahoře a kotvení dole se to prostě nikdy nemůže udržet v jedné poloze při sebevětší dobré vůli. Pokud máš zcela stejné kování, tak sem s receptem jak to zajistit proti pohybu 🙂 Děkuji
      • bbn@danule_bobule  mam to uplne obycejne kovani od Blum, ktere se montuje do kuchyni od ikea a teda za 5 let jsem nestelovala vubec nic, takze nevim, jak ti poradit. Ja na to ani nesahla.
        • bbn@danule_bobule  mozna, jestli to neni vadny kus, pokud ti ostatni supliky funguji dobre
          • danule_bobule
            AUTOR
            @bbn  Možná je to vadný kus, možná za to může amatérismus zpracovatele návrhu a pana šéfa, já to časem doladím s truhlářem, v té naší kuchyni je toho poněkud víc, řešili jsme to několik měsíců, vůbec jsem z nové kuchyně s těmi problémy neměla radost a popravdě, nejraději bych si ji nechala udělat úplně od znova, kdyby nebyla tak drahá.