coverphoto
Neaktivní

destinee

Martina Vonková  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. úno 2009
bydlí v městě Rychnov nad Kněžnou
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
313 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (107)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Máte někdo vanu se zástěnou?
Potřebovala bych pro a proti.
Pořád řešíme jestli vanu nebo sprchový kout, tak mě napadlo takové 2 v jednom.

  • ffiinnkkaaTaké jsme to řešili. Nakonec vyhrála zapuštěná vana se zástěnou. Za mě dobrá volba. Vana je tak akorád pro děti a my se sprchujeme 🙂
    • brundibara7máme to v nynějším bytě také tak, zástěna se dá i sklopit, nám ale ne, máme na stěně sprchu a úplně to sklopit nejde - překáží nám okno, ale pro menší koupelnu super řešení
      • mischackMy se rozhodli jen sprchový kout a teď mi vana zkrátka chybí...., nekoupala jsem se často, ale jednou za čas to bylo příjemný, obzvlášť v zimě, třeba po lyžování🙂, takový relax.
        • destinee
          AUTOR
          @ffiinnkkaa  A nemohla byste mi to vyfotit? V albu jsme u vás nenašla.
          • destinee
            AUTOR
            @mischack  My se právě jen sprchujeme a vana by byla do budoucna jen kvůli dítěti
            • ninuleMy jsme meli vanu se zastenou, zrusili jsme ji a dali misto ni walk-in sprchu. Duvod byl ten, ze jsme se stejne koupali max. 2 do roka, jinak vzdy sprcha tzn. prelezat pres vanu....Zalezi na tom, zda jste ci ne milovnici koupani. Navic nase vana byla fakt mala, 160 cm, clovek se do ni ani nevlezl cely, ted mame sprchu 160 cm a rochnime se v ni.
              • tulda27máme vanu se zástěnou v bytě a budeme to mít stejně i v domě, i když bude i sprchový kout, máme sklopnou zástěnu u vany Rosa, když jí nechceš zas tolik nepřekáží a když se děti cachtají méně nacákají ven. Ale máme tu umělou ne skleněnou, to bych se zbláznila. Sestra má sklo a po každé sprše jde hezky stěrkovat ( a to na mě teda není).
                • dvestepadesatMy máme zástěnu. Obojí bychom totiž do koupelny nedostali. Zatím ji máme krátce, ale vyhovuje nám. Můžeme jí sklopit ke zdi, když ji nepoužíváme a údržba není nijak dramatická, jak jsem se obávala.