coverphoto
Aktivní

destinee

Martina Vonková  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. úno 2009
bydlí v městě Rychnov nad Kněžnou
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
313 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (107)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Možná pitomý dotaz, ale chceme s manželem z levé a pravé strany pozemku takový ten betonový plot (vzadu bude obyč.pletivo a přední část bude taky nějak "dýchat"😉 Jde mi o to, jestli se tím člověk nezavře ve smyslu, že tam pak méně fouká vítr, abychom tam nebyli v létě jako v sauně 🙂

  • ondra11Záleží taky na tom, jak máte pozemek široký a jak vysoký ten plot chcete. My jsme tento plot zrovna včera stavěli a když jsem se ptal ve firmě co ty ploty dělá, tak mě říkali, aby jsme si tam místo toho vrchního panelu dali normální plotovky s 0,5cm - 1cm spárou a že to bude v pohodě. Popravdě to pak i mnohem líp vypadá a netváří se to jak nějaká pevnost.
    • mirimibydlíme v zástavbě asi 15 novostaveb a jeden dům má takový plot dokola ze 2 vnitřních stran. na mě působí jako pevnost .
      • patri22tohle si tu ted vystavili lidi kolem takového krásného domečku a taky mi to přijde šílené,ale je to u silnice,tak to chápu,chtějí soukromí,když tam pak dá člověk bazén,tak nechce aby na něj čuměla půlka ulice ale jsou i hezčí ploty přes které je vidět minimum.
        • destinee
          AUTOR
          @ondra11  přesně to mě napadlo to takto udělat, ten vršek z plotovky
          • destinee
            AUTOR
            @patri22  my máme vlevo a vpravo sousedy, kdy oboji mají psy (a my taky) a ten jejich je dost agresivní, tak nechci, aby na toho mýho gaučáka pořád ňafal a hlavně jeden soused, má jako vedlejšák čištění interiéru vozidel a je pořád venku u garáže a "čumí".
            • jitule23No já bych to určitě nedala, je to jako pevnost, navíc budou trpět určitě výsadby, buď se tam budou péct nebo budou dlouho ve stín u, záleží na orientaci pozemku. Volila bych raději lehčí plot a volně rostoucí živý plot, na to stačí 1 -2 sezony a je klid. Za mě toto určitě neeeee
              • dmklimesovimy si ho dávat určitě budeme 😉 ve světlém odstínu a dekor kamene 😉 Chci mít na zahradě absolutní soukromí, takže tento plot je jasná volba 😉 Myslím, že když si to člověk uvnitř osadí květinami a keřem tak to vypadá hezky 😉
                • pastelka55mě se líbí, raději pevnost, než sousedovi oči v rozkroku...blééé
                  • patri22@destinee  áá to chápu!! taky ted budeme kupovat pejska,chtěla jsem psa ale jelikož jsou vedle sousedi s fenkou,a naproti taky,tak to bude fena,protože pes by tu byl chudák,když by se fenky háraly.. v každém případě,koukni na net,když tam zadáš třeba do google "plot neprůhledný" tak jsou tak moc pěkné zděné+ dřevěné a je to takové vkusné 😉 a na pohled vzdušné,ale samozřejmě je vše na vás 😉 je tip 😉
                    • destinee
                      AUTOR
                      @patri22  díky za tip
                      • willy26MY jsme cely betonovy nechteli. Tak mame spodek betonovy a pak drevo. Jsem s tim spokojena, jen samo ze je rocni udrzba dreva nutna ( my natirame olejem)
                        Kdyztak jukni pro inspiraci do meho alba.
                        • attijkaMáme ze dvou stran a jsme spokojeni.Máme rádi soukromí. Ze předu bude s kb bloku a dřeva. Mam v albu
                          • domi2911Ahoj, taky máme už 3 roky . A je to dobře. Ze začátku nezvyk, ale to asi by bylo u všeho. Neměli jsme žádný plot. Zasadili jsme stromy a neměnila bych.
                            • destinee
                              AUTOR
                              @attijka  
                              @domi2911  
                              Holky a nemáte teda pocit, že jste tam zavřený a fouká tam míň vzduch hlavně v létě?
                              • domi2911U nás určíte ne, ale my máme plot do svahu.