Neměl jste někdo u novostavby problém s praskáním fasády, respektive drobnými prasklinami po natažení do lepidla? Mají nám přijít dělat fasádu a tvrdí mi, že jak je to prasklé, tak popraská i fasáda. Chyba je prý v tom, že zateplení končí přesně na hraně venkovního okapu, prý se tam mělo dát tak, aby ten spoj nevyšel na tu hranu. Viz foto. U parapetů jsou to malé praskliny, ale u stříšky to prasklo hodně. Jde to nějak "napravit"? Fasádu nám dělá někdo jiný než barák, proč nemám sílu tu vysvětlovat. Ale trochu mi přijde, že tihle už z principu kritizují práci někoho jiného.
Neměl jste někdo u novostavby problém s praskáním fasády, respektive drobnými prasklinami po natažení do lepidla? Mají nám přijít dělat fasádu a tvrdí mi, že jak je to prasklé, tak popraská i fasáda.
Chyba je prý v tom, že zateplení končí přesně na hraně venkovního okapu, prý se tam mělo dát tak, aby ten spoj nevyšel na tu hranu.  Viz foto. U parapetů jsou to malé praskliny, ale u stříšky to prasklo hodně. Jde to nějak "napravit"? 
Fasádu nám dělá někdo jiný než barák, proč nemám sílu tu vysvětlovat. Ale trochu mi přijde, že tihle už z principu kritizují práci někoho jiného. - Obrázek č. 33/4