Víkendová story :-) To se takhle rozhodnete, že využijete toho, že váš drahý muž není doma a ukážete mu, že jste zcela samostatná a že vás nebaví rok čekat než vymaluje garáž a pustíte se do toho. Jako první zádrhel se objeví to, že váš přístup ve výběru barvy ve smyslu – je to jen garáž, tak stačí něco levnýho, není úplně správný, neboť není bílá jako bílá a to co jste koupili je sakra nějak béžový a dost na prd to kryje, no ale to vás neodradí (ještě stále převládá počáteční nadšení a odhodlání) …..jako další zádrhel zjistíte, že fakt, že neumíte zajistit štafle, vám teda jako moc pocit stability nedodá stejně jako pracovní obuv crocsy………….to že si naivně myslíte, že to máte za chvíli hotový a nezasviníte sebe natož všechno kolem už zjišťujete, že je blbost a jdete se teda převléct, ptž barvu máte všude……..Nadšení už vás přešlo, takže už je vám jedno, že spolu s pavučinami, jste někde přitřeli i pár pavouků. Myslím si, že o tom, že je to flekatý jako kráva a vypadá to, že jsem v sobě měla flašku vína (ne neměla, tu si dám večer) se nemusím zmiňovat. Díky bohu mi došla barva, takže strop jsem dala jen z půlky a už tak mám vyvrácenou hlavu :-) Modlím se, aby až to uschne, tak to bylo OK. Muž mě určitě moc pochválí. Každopádně díky tomu, že jsem si nezakryla podlahu (ptž je to přece jen garáž) jsem zbytek víkendu strávila lezením po čtyrech a ďoubáním kapiček barvy a debordelizací garáž. Co vám budu povídat, záda mě bolí jako prase. Ponaučení - dej si víno hned ráno, nebudou tě napadat takový kraviny :-)
Víkendová story :-)

To se takhle rozhodnete, že využijete toho, že váš drahý muž není doma a ukážete mu, že jste zcela samostatná a že vás nebaví rok čekat než vymaluje garáž a pustíte se do toho. Jako první zádrhel se objeví to, že váš přístup ve výběru barvy ve smyslu – je to jen garáž, tak stačí něco levnýho, není úplně správný, neboť není bílá jako bílá a to co jste koupili je sakra nějak béžový a dost na prd to kryje, no ale to vás neodradí (ještě stále převládá počáteční nadšení a odhodlání) …..jako další zádrhel zjistíte, že fakt, že neumíte zajistit štafle, vám teda jako moc pocit stability nedodá stejně jako pracovní obuv crocsy………….to že si naivně myslíte, že to máte za chvíli hotový a nezasviníte sebe natož všechno kolem už zjišťujete, že je blbost a jdete se teda převléct, ptž barvu máte všude……..Nadšení už vás přešlo, takže už je vám jedno, že spolu s pavučinami, jste někde přitřeli i pár pavouků.  Myslím si,  že o tom, že je to flekatý jako kráva a vypadá to, že jsem v sobě měla flašku vína (ne neměla, tu si dám večer) se nemusím zmiňovat. Díky bohu mi došla barva, takže strop jsem dala jen z půlky a  už tak mám vyvrácenou hlavu  :-)  Modlím se, aby až to uschne, tak to bylo OK. Muž mě určitě moc pochválí.
Každopádně díky tomu, že jsem si nezakryla podlahu (ptž je to přece jen garáž) jsem zbytek víkendu strávila lezením po čtyrech a ďoubáním kapiček barvy a debordelizací garáž. 
Co vám budu povídat, záda mě bolí jako prase.
Ponaučení - dej si víno hned ráno, nebudou tě napadat takový kraviny :-) - Obrázek č. 11/1