POMOZME DĚTEM BEZ MÁMY!!!

3. pro 2015
Vím, že to sem nepatří, ale snad modrá střecha dovolí a nechá mi tu chvilku článek...

 18.11.2015 nás navždy opustila Ivča, matka čtyř dětí.

Tento článek je na podporu veřejné sbírky schválené Krajským úřadem v Brně dne 2.12.2015 za účelem finančně pomoci Pavlovi Fučíkovi a jeho jednoročním dvojčatům Lucince a Elišce, které mu zůstaly po náhlém a nečekaném úmrtí manželky Ivany Fučíkové. 

Neboť s dětmi zůstal sám a žije v pronajatém bytě, kde manželka zemřela, sbírka by měla pomoci k pronájmu jiného bytu, pokud to výše vybrané částky umožní. Tím by se ulehčilo pozůstalému především psychicky. V případě vybrání nižší částky by finance sloužily k zaplacení řidičského oprávnění, protože jediným řidičem v domácnosti byla Ivana. Dále by peníze byly využity k hmotnému zajištění dětí a na běžný chod domácnosti, čímž je myšleno platba nájmu, inkasa, nákup potravin, drogerie a ostatní náklady potřebné ke spořádanému životu. Vzhledem k nízkému věku dětí bude největším denním nákladem spotřeba hygienických pomůcek (pleny, vlhčené ubrousky) a umělého mléka. 
Chtěli bychom všem moc poděkovat za jakoukoliv finanční částku, dále bychom chtěli poprosit i o materiální věci, které nepodléhají rychlé expiraci, tzn. pleny, vlhčené ubrousky, ale i potraviny dlouhé trvanlivosti jako rýže těstoviny, pro děvčátka piškoty, přesnídávečky atd.

Prosíme všechny, vzhledem k počtu malých dětí v rodině Fučíkových i Zlochových, aby nenosili oblečení ani hračky, tyto věci obstará rodina a holčičky budou tyto věci dostávat po dětech v rodině.
Není kapacitně možné abychom Pavlovi těmito věcmi zaskládali byt. Teď opravdu v nejtěžším začátku se jim spíše hodí jakýkoliv finanční obnos...

 

SBÍRKA JE ZALOŽENA U Fio Banka, a.s.
č.ú. 2800899930/2010
a je v registru veřejných sbírek

Na facebooku je vytvořena speciální stránka 

https://www.facebook.com/Pomozte-d%C4%9Btem-bez-m%C3%A1my-198499757153326/?fref=ts

na podporu, kde taky prosíme o sdílení...

 

K veřejné sbírce jsou také zřízeny 3 kasičky, které budou k dispozici od pátku 4.12.. 
Kasičky budou zamčeny a zapečetěny a otevřeny až s naplněním nebo se skončením sbírky za účasti pracovníka městského úřadu.
Tyto kasičky najdete:
- v Krůtí prodejně ve Veselí nad Moravou (tržnice),
- v Krůtí prodejně v Kyjově na náměstí a
- v butiku LH fashion na Národní třídě(vedle ČSOB) v Hodoníně.
Zde je možné vhodit taktéž jakoukoliv libovolnou částku.
VÁŽÍME SI MOC KAŽDÉ POMOCI A VŠEM DĚKUJEME A PROSÍME I O SDÍLENÍ!!!!!

 

  • asorethTo je rodina od nas z mesta....je to hrozne co se stalo. Pani jsem potkavala, kdyz jsem trajdala s kocarkem a ona s dvojcatkama. Kdyz jsem ji videla naposledy, ta by me to vubec nenapadlo co se muze stat.V kazdem pripade pujdu dat prispevek do kasicky, ta rodina to bude moc potrebovat. Je to obrovska tragedie, kdyz takove prdolky malinke prijdou o maminku 😞 .
    • dripik
      AUTOR
      @asoreth  děkujeme....
      • hanqadTohle patří na všechny stránky a děkuji že jsi to jsem vložila. Nebýt tvého příspěvku, nemohla bych jim alespoň nějakou částkou pomoci.
        • dripik
          AUTOR
          @hanqad  děkuji...