coverphoto
Neaktivní

elisa_day

Lucka  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. bře 2012
bydlí v městě České Budějovice
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
33 příspěvků ve fotoblozích
29 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (9)
Kolekce
  • Zajímavé nápady
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ruka mi asi upadne, ale zvládla jsem dnes napenetrovat všechny stěny v kuchyni, jídelně i obýváku. Nejhorší jsou stropy 😞 Jo a korková podlaha je doma, tak už jen ji položit! A taky jsem dneska vybrala spárovačky do koupelen, prádelny a na záchod.

  • merychto mě penetrování šlo super,nastříkala jsem to a finito,ale byla jsem od toho jako prasátko,ale chci se zeptat.....penetruješ primalexem?a čekali jste 4 týdny,než vám pořádně vyschnul štuk? píšou to toiž na tom návodu a já nevím zda fakt čekat tak dlouho,děkuji 🙂
    • fidorka75noo tak to sis dneska dala,klobouk dolu a palec nahoru
      • elisa_day
        AUTOR
        @merych  @merych  No já to dělala štětkou a teda nic moc, ale mám z toho aspoň dobrý pocit, že jsem to zvládla 🙂 My rekonstruujeme, takže žádný štuk nemáme, penetrovala jsem starší nátěry, nic se neloupe, tak naštěstí ani nebylo potřeba škrábat - prostě jsem jen přejela zdi, aby se nám lépe chytla barva... Štuk máme na jedné stěně v prádelně a tam než se dostanu, tak už to ty 4 týdny budou, takže neřeším.
        • merychaha,tak to jo,my máme nové omítky všude a na návodu je že se může penetrovat až po 4 týdnech,tak nevím zda čekat a nebo penetrovat a kašlat 🙂 a opravdu je to dobrá vychytávka to nastříkat,je to za chvíli hotové 🙂 a jinak moc děkuji
          • elisa_day
            AUTOR
            @merych  A čím to stříkáš?
            • merychmůj tatínek měl doma stříkátko na kvítka,ale větší,myslím že to má 5l, koupíš to třeba v obi a tím a super,je to šup šup 🙂))