coverphoto
Neaktivní

emthebuilder

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. dub 2021
bydlí v městě Praha - východ
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

POZEMEK

Ahoj vsem,

jsem tu uplne nova a rada bych si precetla vase zkusenosti - jak dlouho vam trvalo najit ten spravny pozemek? Kde vsude jste hledali, koho oslovili (platformy, appky)? Ja vim, ze je to tezce individi, jen me zajima, jestli je jeste nejaky kanal, ktery jsme zatim nevyzkouseli. 😂 Mame bohuzel pomerne nizky rozpocet, ale rozhodli jsme se to zkusit i tak, treba se na nas stesti usmeje. Kdyz ne, svet se nezbori. 🙂

Diky vsem...

  • neyaa_crhladali sme 3 roky, nechceli sme to unáhlit. Uz sme nasli kopu adeptov ale vzdy nam niečo nesedelo. Hladam vzdy cez vsetky mozne servry s nehnutelnostami, najviac sreality, v dnešnej dobe uz maju super filtre. U nas este nebola moznost vyfiltrovat blizkost školy pri parcele a pod...nebolo ani zobrazenie na mape, človek to musel pracne dohladavat...dnes to ide ako po masle. Inak nakoniec som uz bezradne nasla našu parcelu cez web bezrealitky.cz tam bol ten naš vysneny ked som posledny mesiac nic nemohla najst... Mali sme vela poziadavkou preto sme čakali...Musela tam byt ZS, SŠ, metro na dosah, centrum na dosah, tiez som kontrolovala mapy CO2 aby to bolo v čistej lokalite, pozemok musel byt u lesa, a blizko autobusu. Bez vystavby za parcelou a pod..Čakanie nebanujeme. Podarilo sa najst.
    • katcha82Ahojky, my aktivně hledali (nejen) pozemek asi tři roky, před tím jsme hodně chodili i na obhlídky domů, dívali jsme se na všechny dostupné weby s realitami a hodně se ptali známých. Nakonec nám pomohla náhoda 🙂 právě přes známou jsme se dostali k našemu pozemku 🙂
      • marvactak vítej 😉 divím se, že ti s výběrem toho pravýho kanálu ještě nepřišel pomoci @ ozzy77 😁
        • marvac@ozzy77
          • katcha82@marvac  třeba nemůže od plotny 😂
            • luckavra2 týdny. Oslovila jsem majitele své vysněné parcely, dala nabídku, která byla vyšší než se v te době pozemky v místě prodávali a vyšlo to. Celkove k tomu pristupuji, ze z kvality lokality jsem nechtěla přistupovat. Peníze je potřeba ušetřit na jiných věcech, místo nezmenite.
              • jenyeSehnat pozemek je z celeho procesu to nejtezsi. Ja myslela, ze se to snad ani nikdy nepodari, takze s Vami soucitim. A souhlasim s ostatnimi, ze pozemek je na dome to nejdulezitejsi, takze to chce co nejmene kompromisu. Musi to byt laska na prvni pohled😉. My jsme si tedy nejdrive zacali objizdet okoli Prahy, abychom se zorientovali, pak jsme si vytipovali lokalitu, kde se nam to libi a ktera je pozadovanym smerem a pak jsem nekolikrat denne projizdela vsechny mozne servery, hlavne teda sreality, ale i jine. Kdyz me neco zaujalo, tak jsme se tam jeli podivat, ale vetsinou to nestalo ani za zastaveni a vystoupeni z auta. Nakonec jsem si nasli obec, do ktere jsme se zamilovali a tam jsem si projela volne pozemky. Majitelku zoho naseho jsem kontaktovala pres FB. Byla to ona a pozemek nam prodala. Takze to bylo hodne o stesti. Nakonec jsem rada, ze jsem ze svych pozadavku neslevila, i kdyz to mnohdy vypadalo dost beznadejne. Tak Vam preju, at na nejaky hezky pozemek taky brzy narazite!
                • marvac@katcha82   Ozzák asi hledá parcelu s kanálem 🤭😁
                  • katcha82@marvac  ahá, tak proto se neozývá 🤔🙃
                    • ozzy77@katcha82 , @marvac...no  vy jste tady chybeli - sudicky 🙂))) asi makam ne? to vas nenapadlo ze? Ja se neflakam cely dopoledne u plotny jako nekdo, já pecu v noci 🙂 páč mám trobou se žárofkou🙂 a cože kanál? na co?
                      • katcha82@ozzy77  že jo, však ty nám taky 🙂 jo tak ty jedeš noční šichty u plotny ... tak to ti ani moc nezávidím 😃
                        • peti76Proces hledání je i o tom nenaletět. Což se stalo nám. Podle rad jak také koupit, jsme šli přímo za majitelem pozemku. Podle něj vše OK. Stavět půjde, vodu zařídí, kanalizace bude, cesta bude, atd. Na obci také vše OK. Jen do voleb. Změnil se starosta, změnil plán obce, cestu změnil na obecní,ale na realizaci nemá obec peníze(máme si zaplatit sami) a konec. Vodu jsme si přivedli sami, kanalizaci také.Prostě už nic nejde a 10 let od koupě pryč. Dnes radím dojít na stavební úřad, obec po volbách a hlavně se ptát sousedů. Pokud uvidíte pár pozemnků jen s plotem a bez staveb bude něco špatně. Nejsme sami kdo naletěl. Raději jsme koupili dražší pozemek , máme veškeré inženýrské sítě, cestu, osvětlení a stavíme. Držím palce.
                          • ozzy77@katcha82  nápodobně 🙂 no ono to hlavne v noci jede samo🙂
                            • katcha82@ozzy77  😃