coverphoto
Neaktivní

esinka

  /  46 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. kvě 2011
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
31 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím,co s těmito okny..jedno okno je kuchyně,dvě zleva obývák..vůbec nevím,co za záclony ..a potřebujene i něco na zatemnění..obydlí bude ve venkovském stylu..ne až tak retro..jen jemně...

  • miska85Já bych možná dala vitrážky jednoduché rovné do půlky okna a nad okno dala garnýže a závěsy - proužkový vzor...
    • baculinřímské rolety
      • petma112Taky bych se přikláněla k vitrážkám s jednoduchým vzorem nebo pokud bych chtěla vrtat a dát garnyže, dala bych na každé okno 2 jednoduché záclony Lill z Ikea a každý sólo dole sepnula..
        • esinka
          AUTOR
          vitrážky jsem měla doposud a asi to tak zůstane..hledám inspirace,ale všude jsou jen na malé parapety..tam se mi římské rolety,různé závěsy nebo plisé líbí..ale na tato hluboká okna ,a ještě když jsou tři vedle sebe ,prostě ten modernější styl nějak nepasuje..tááák bych potřebovala vidět nějaké fotečky,ale na netu prostě moc takových není..
          • petma112@esinka  Já mám 80 zdi, dala jsem klasické garnýže a zatím záclony v délce k parapetům, ale plánuji právě ty Lill..
            • alisa40Máme taky takto tři okna vedle sebe. Na okně mám nalepené jednoduché roletky, které sice nezatemnují, ale není vidět dovnitř. A pak mám na oknech úplně jednoduché závěsy, jen aby ty okna byly ,,oblečené". Někde tady mám okno vyfocené. http://www.modrastrecha.cz/blog/alisa40/album/zarizovaci-obyvaci-pokoj-17hznx/  Když budeš chtít, vyfotím okna, jak vypadají vedle sebe.
              • anaonMáme okna trochu podobně, dala jsem na ně Ikea Lill záclony dlouhé až po zem, líbí se mi, že to trochu zakryje radiátory. A pak jednoduché jednobarevné závěsy taky po zem, které teda skoro nezatahuju, jsou spíš na zútulnění.