coverphoto
Neaktivní

eternnity

  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 26. úno 2010
Aktivita
56 příspěvků ve fotoblozích
54 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (353)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Máte, prosím, někdo pozemek orientovaný od příjezdové komunikace od jihozápadu na severovýchod? Pořád přemýšlím, jak nejlépe vyřešit osazení domu, umístění teras, místností atd. Předem děkuji za info.

  • eternnity
    AUTOR
    Pozemek je ještě svažitý od SV na JZ.
    • ellfkamy mame ulici JV, vybirali jsme typovy projekt presne podle tohoto.. svazitost mame teda do strany a ne dozadu, rozdil asi cca 1m na 30m delky.. budeme dorovnavat jen v nejblizsi casti u domu. terasa otevrena do zahrady , kopirujici tvar domu do "L" .. google napovi - TP Ikarus plus 🙂)
      • eternnity
        AUTOR
        @ellfka  Děkuji - mrknu na to!
        • oksanka07přesně takový máme a ještě v mirném svahu jak do zadu tak na bok a nakreslili jsme si sami projekt architektka to jen trochu upravila loznice a kuchyň máme na sv a v letě je tam stin a chladek, obyvák a koupelnu, a pracovnu na jz tak že jsou teple a vyhřaté 😃 terasu budeme mit ve stinu tak že v letě je to fajn. Sice mě ze začatku vadilo že v ložnici a dětském pokoji málo slunka, ale na druhou stranu by nebylo dobře kdyby okna byli na silnici(máme ji dost frekventovanou a blizko) U nas to jinak nešlo proto, že obec má svoje pravidla umistění budov podel hlavní komunikace a tak jsme s tím domem nemohli moc hybat... ale nakonec jsme si zvykli a neměnila bych, má to i vyhody
          • eternnity
            AUTOR
            @oksanka07  Děkuji! U nás je to taky dané pravidly města, navíc díky tomu zahrada vychází i před dům aby byla na JZ, naštěstí ta silnička vede jen k domům a není frekventovaná. Zatím bych to viděla na vchod ze SZ, obyvák+kuchyň JZ, ložnice V, koupelna na S. Terasu stále zvažuji buď JZ nebo JV a nevím.
            • qesziPresne tak mame otoceny pozemek my. Vstup od JZ 😉
              • eternnity
                AUTOR
                @qeszi  Jestli jsem koukala správně, tak máte bungalov?
                • qeszi@eternnity  Ano, budeme mit bungalov 😉