coverphoto
Neaktivní

ivetaml

Iveta Ml  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. čvc 2012
bydlí v městě Karviná
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
50 příspěvků ve fotoblozích
38 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (19)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Tak zase jsem se po dvou letech vrátila k myšlence, koupit nový rozkládací gauč. Na tom starém tvrdém se s roztoucím pupkem nebudu cítit dobře. A jelikož budeme na jaře malovat, chci tam už nastěhovat nový gauč. Nemáte náhodou někdo zkušenost s Čalounictvím Cobra, popřípadě přímo s jejich rozkládací pohovkou Niké?

  • saddovato nemam , ale mame stejnej typ sedacky a prechod mezi rozlozenym luzkem a tim postrannim sedakem je dost znat a tlaci....
    • mak07Dělala jsem dřív v nábytku, firma Cobra, měla kvalitní výrobky, nepamatuju si, že by si někdo stěžoval nebo dokonce reklamoval, komunikace s nima byla výborná. Co se týká sedačky, záleží jak často se na ní bude spát. Tento typ je opravdu jen na nouzové přespání a ještě na to dát čabraku ať to netlačí.
      • ivetaml
        AUTOR
        @mak07  hledáme na každodenní spaní a tahle by podle nich měla být. No ale asi se kouknu po jiné - i když výběr je hrozně malý 😞
        • mak07@ivetaml  jestli ji uvádí na každodenní spaní, tak bude mít (měla) zas na druhou stranu kvalitní matraci. Pak jedině koupit na to ještě tu čabraku. Bydlela jsem kdysi v malinkaté garsonce a taky sem hledala něco rozkládacího na spaní a byl to boj, o to větší, že jsem dělala v oboru 🙂 Jak píšeš moc na výběr není. Já si ji nakonec nechala udělat v menším místním čalounictví. Hlavně když na tom budete spát, nekupujte, pokud si na ni nesednete a hlavně nelehnete!