coverphoto
Neaktivní

jennyska

Jennyska
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 22. čvc 2011
bydlí v městě Karviná
Info o bydlení
Stav   Zařizuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
83 příspěvků ve fotoblozích
148 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
V Bratislavě jsme si pomalu ale jistě pořídili ke konci roku 2011 byt 2+1 s balkónem o celkové rozloze 68m2. Vzhledem k tomu, že se jedná o novostavbu, zařizujeme si svůj holobyt zcela sami. Jen nám se sanitou pomáhá jedna firmička, ale s ostatním...

Ahoj všem 🙂 ,
připravili jsme pro Vás soutěž o Bezdotykový odpadkový koš Helpmation. Tento praktický pomocník do domácnosti nabízí nejefektivnější způsob, jak snížit výskyt bakterií doma nebo v kanceláři. Do soutěže se můžete přidat a více informací získat: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/soutez/soutez-o-bezdotykovy-kos-helpmation/ .
Přejeme hodně štěstí 🙂

Ahoj, většina z vás na MS řeší stavby s RD Rýmařov. Neměl by někdo z Vás zájem založit na toto téma Zájmovou Skupinu? Komunikace v ní by byl přehlednější jednak díky třídění fotek, tak i třídění příspěvků, které mohou být zásadní a důležité 😉 Díky za info a přeji fajn den. J.

Služba Profesionálové jen pro firmy

VYBRALI JSME

Od 4.4.2013 budou všichni Profesionálové firmy, které mají oprávnění k podnikání podle zákonů ČR.
Od 1.3.2013 se jako Profesionálové mohou registrovat pouze ty osoby, které mají...

Ahoj, zítra od 8 - 10.00 hod. budou stránky www.modrastrecha.cz z technických důvodů mimo provoz. Děkujeme za pochopení a přeji Vám hezký den! 🙂 J.

Ahoj, od dnešního dne je možné zakládat si své vlastní zájmové skupiny na modrastrecha.cz . Tuto možnost najdete v Seznamu skupin, ve Fotoblozích, pod tlačítkem Vytvoř novou skupinu 😉 Přeji Vám krásný den! J.