coverphoto
Neaktivní

jennyska

Jennyska
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 22. čvc 2011
bydlí v městě Karviná
Info o bydlení
Stav   Zařizuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
83 příspěvků ve fotoblozích
148 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
V Bratislavě jsme si pomalu ale jistě pořídili ke konci roku 2011 byt 2+1 s balkónem o celkové rozloze 68m2. Vzhledem k tomu, že se jedná o novostavbu, zařizujeme si svůj holobyt zcela sami. Jen nám se sanitou pomáhá jedna firmička, ale s ostatním...

Ahoj,
máte-li rádi vaření, pečení a jiná kulinářská tvoření, prosím, přidejte se do skupiny Vaření. Nechceme a nebudeme omezovat počet takových alb na MS, nicméně by bylo opravdu vhodné, kdybyste v tomto směru využívali funkci skupin 😉 Děkuji Vám za pochopení a přeji fajn den! J.

  • zkatkaSúhlasím... Ja som pravidelný návštevník aj CZ aj SK modrej strechy. Na SK modrej strechce zakročili administratóri razantne a začali stopovať albumy s varením a ďalšie, ktoré tam nepatria. Niktorí sa hnevali a zniesla sa vlna kritiky a iní zase súhlasili. No a konečný efekt pre mňa? Opäť som začala naozaj pravidelne navštevovať SK modrú strechu... Ja sme chodím pre rady a inšpirácie na stavbu a zriaďovanie a nie na to, čo mám variť. Od toho sú iné stránky...
    • terinkacNaprosto souhlasím!
      • krizecekmůžu se jen zeptat (žádná provokace, jen mě to zajímá), když je jak to říci- no nevhodné sem dávat takováto alba, nebo by byly lepší ve skupinách, jak je možné že tolik alb s jídlem je ve "vybrali jsme"? Alba tam přece schvalují admini?
        • jennyska
          AUTOR
          @krizecek  Jsou to alba, která se tam dávala, jakmile tady ještě nebyly tak ve velkém a nebyly na MS skupiny. Teď už je situace jiná, skupiny existují, každý má možnost si ty své vytvářet a pokud ani ony nezmírní vytváření alb o Vaření, přistoupíme k takovému řešení jako je na sk střeše a sice Vyřazování alb mimo zobrazování v přehledu fotoblogů 😉 Výborně to funguje např. na koníku... Pěkný den přeji. J.