coverphoto
Aktivní

k7ata

  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. říj 2009
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
573 příspěvků ve fotoblozích
31 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Premyslim nad rob.vysavačem. Stačí jen spodní část domu. Jak je to s materiály podlah? Nevadí přechod plovoučka dlažba? Nikoho kdo by ho v okolí měl neznám tak nevím na co se zaměřit. Psí ani kočičí mazlíčky nemáme.

  • candatTak záleží jestli ho chceš aby i vytíral nebo stačí jen vysát. Mám i vytírací, ale ještě jsem to nepoužila. Stačí mi, že vysaje. Mám obyč. Xiaomi #prehled/" class="linkified" target="_blank">https://roboticke-vysavace.heureka.cz/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential/#prehled/
    Při prvním spuštění si zmapoval místnosti a teď už jen vysává. Jezdí systematicky a ne chaoticky jak Tesla (tu jsme vrátili). S přechody dlažba - plovoučka žádný problém. Vysaje i koberečky. Má aplikaci, takže si ho můžu pustit z práce a na mapce vidím, kde zrovna je.
    • k7ata
      AUTOR
      Takze nabytek, kuch.linka vse ok? U nas to bude mit jako bludiště. 😅🤦‍♀️ staci mi jen vysávání
      • candat@k7ata  jj, v pohodě. Samozřejmě pokud se budou na zemi povalovat nabíječky a jiné kable, tak se namotá a stojí. Co mu bude vadit v cestě, tak ten náš vidí překážku, zpomalí a objede to. Někdy narazí, ale žádná pecka to není a jede okolo.
        • k7ata
          AUTOR
          A muzu se zeptat jaký máte?