https://www.mall.cz/markyzy/rojaplast-markyza-395x25m-p4514-bordo Máte někdo zkušenost? Chtěla bych dát před balkonové dveře, je to krásné místo, mým snem je dát si tam kávičku, ale odpoledne se tam nedá vydržet, balkonovky, které tam dávám to sluníčko taky moc nezvládají. Je to orientované na západ, takže tam začne pražit slunko po poledni a přestane až dlouho večer...Tak bych to ráda nějak vyřešila, ale nevím, jestli je to dobré řešení, jestli jsou tyhle typy markýz kvalitní. Druhá fotka je pro představu, kam by se markýza musela nainstalovat - je to tam takové asymetrické, původní majitelé k domku přidělali předsíň - to je ta delší část střechy velvo. Můj druhý dotaz a další dvě fotky. Máme tyto dveře, jaká síť proti hmyzu by se tam dala instalovat? Bydlíme na vsi, máme králíky, slepice, kachny, ovce,takže hmyzu jsou tu desítky...Myslím tím, že do bytu jich zalétávají desítky, to se nedá!... Díky moc dopředu za Vaše rady a nápady!!!
https://www.mall.cz/markyzy/rojaplast-markyza-395x25m-p4514-bordo

Máte někdo zkušenost? 
Chtěla bych dát před balkonové dveře, je to krásné místo, mým snem je dát si tam kávičku, ale odpoledne se tam nedá vydržet, balkonovky, které tam dávám to sluníčko taky moc nezvládají. Je to orientované na západ, takže tam začne pražit slunko po poledni a přestane až dlouho večer...Tak bych to ráda nějak vyřešila, ale nevím, jestli je to dobré řešení, jestli jsou tyhle typy markýz kvalitní. 
Druhá fotka je pro představu, kam by se markýza musela nainstalovat - je to tam takové asymetrické, původní majitelé k domku přidělali předsíň - to je ta delší část střechy velvo. 

Můj druhý dotaz a další dvě fotky. Máme tyto dveře, jaká síť proti hmyzu by se tam dala instalovat? Bydlíme na vsi, máme králíky, slepice, kachny, ovce,takže hmyzu jsou tu desítky...Myslím tím, že do bytu jich zalétávají desítky, to se nedá!...

Díky moc dopředu za Vaše rady a nápady!!! - Obrázek č. 33/4
  • ledoTady by se hodila rámová síť s pantíkama. My sice máme takovou tu průchozí síť z Lidlu, ale člověk to musí pořád spravovat, protože se to nezavírá spolehlivě.
    • kacena00
      AUTOR
      a dá se tím procházet?