coverphoto
Neaktivní

kotatko005

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. úno 2011
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, prosím budeme rekonstruovat střech (bez zásahu do nosných konstrukcí - krovy zůstanou) a dělat další drobné opravy, předpokládám, že je to bez stavebního povolení, potřebuji na tohle ohlášku stavby? Vůbec nevím co je a není potřeba a hlavně co v takovém formuláři vyplňuji. Co jsem našla vzory na internetu, příjde mi to vyplňování jako u stavebního povolení - seznamy vlastníků sousedních pozemků, doklady o informování, projektová dokumentace a i takové věci jako doklad...

  • apostol@milanq  by vam mohol poradit co je potreba
    • milanqTady opravdu záleží na rozsahu těch oprav.
      Pokud budete jen měnit krytinu, klempířské prvky, popř. laťování, tak na to opravdu nepotřebujete nic, to spadá pod údržbu.
      Pokud byste měnili konstrukci střechy , např. přidali záklop, tak tam už by mohl stavební úřad požadovat ohlášení. To je pak na dotaz ke stavebnímu úřadu.
      Pokud by se rekonstrukcí měnila např. půda na obytný prostor, tak to už na ohlášku jednoznačně je.
      Co se týká tiskopisu, tak opravdu asi máte ten správný. Ohlášení stavby je oproti stavebnímu povolení jen zrychlený proces na základě souhlasu sousedů, že se nevede řízení, ale vydá se souhlas s ohlášením, Ale jinak je tam vše stejné jako u stavebního povolení.
      Jestli budete ještě něco potřebovat upřesnit, napište mně na mail. Zdravím.