coverphoto
Neaktivní

kristyna03

Kristýna
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 3. srp 2015
Aktivita
38 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Holky, chceme si nechat udělat venkovní žaluzie. Přípravu tam na ně máme, takže by šlo čistě jen o žaluzie jako takové. Prosím kolik jste za ně dávali korun? Zatím chceme jen do dvou oken, která mají větší rozměry - 3,1 m x 2 m a 2m a 2m. Děkuji všem za info.

  • romik67mám jen jednu v HS Portálu a pokud si to dobře pamatuji stála kolem 20tisíc, okno 3 x 2m, je to Climax
    • kristyna03
      AUTOR
      @romik67  Děkuju 🙂
      • ozzy77Proč hned neoslovite nějakého výrobce? Třeba firmu HIXON.CZ
        • kristyna03
          AUTOR
          @ozzy77  chci si udělat přehled ještě předtím, než nějakého oslovím, ale díky za radu.
          • ozzy77@kristyna03  óká ale věř že ti ty ceny neřeknou vůbec nic, když nevíš přesné rozměry a velikosti např těch žaluzií. Já si nechal spočítat na svůj projekt od tří známých výrobců a pak teprve je můžu porovnávat. Samozřejmě se finální cena bude lišit od nabídky, protože se rozměry mohou změnit po stavbě domu.
            • kristyna03
              AUTOR
              Už máme postaveno a bydlíme (v bytě). A ano, budu poptávat více firem, tak jako u všeho. A je fajn vědět, že například @romik67  dala za velmi podobně velké okno 20 tisíc, protože já jsem vůbec netušila, jestli počítat spíš s desítkou nebo třeba padesát, takhle alespoň trochu tuším cenu, byť chápu, že se může lišit. Ale už alespoň tuším, že je pro mě lepší zadat poptávka na dvě okna, protože tři už jsou nad naše momentální možnosti.
              • stavar2015Cetta 80, ext. žaluzie, 15x el. motor a 15x spínač, 1x centrální ovládání, čidla slunce/vítr, hliníkové vodící lišty, přiznaný kryt, komplet RAL 9006, lamela 80mm, hliníkový spodní profil, 15ks, celkem asi 52,5m2, včetně dopravy a montáže 173500 bez DPH.
                • catt82Abys mohla nějak rozumně srovnávat, musela bys srovnávat nějakou nabídku na 2 žaluzie podobných rozměrů, jinak se tím srovnáním nikam nedostaneš... Nás třeba 12ks žaluzií na celý dům (profil Z90, vše v elektrice), vyšlo na 90 tisíc. U stejné firmy jsme pak nechali nacenit známým 2 žaluzie a cena se pohybovala kolem 40 tisíc (prostě malá zakázka...) - takže pokud je chcete dávat do všech oken, tak si raději chvíli počkejte a pak to udělejte vše naráz. Finančně vás to vyjde rozhodně lépe 😉
                  • zuzekkZhruba stejný počet a rozměry 40t.