coverphoto
Aktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Ahoj, Ostravacky a Ostravaci, i vy z okoli. Muzete mi nekdo poradit, kde v Ove a okoli, popr. i v Zabielkowe, lze jeste koupit jahody na marmeladu? Resp. nemusi byt na marmeladu, ale aby cena byla do 40Kc. Vim, ze byly, ale ted jak na potvoru nejsou. Diky moc.

  • cirrusaještě v pátek měli jahody na marmeládu na náměstí SNP na trzích za 30 (normální jahody pak za 45), ale kdo ví jak je to dneska, protože ráno už měli jahody v Porubě jen za 67, tak už to šlo nahoru asi všude
    • lena.k
      AUTOR
      @cirrusa  no právě. V centru u tesca za 64.ještě mě napadl trh v centru na černé louce, tak by možná mohli mít.
      • cirrusa@lena.k  přiznám se, že tyto lokality jsou mi uzavřené, do centra jezdím jenom do Domu knih a co je centrum rozkopané, tak ani to ne...Centrum je skrz parkování na pytel:-/
        • simusinDnes jsem se Ti ptala u Futura....a také za 60Kč
          • lena.k
            AUTOR
            @simusin  class, včera je měl za 64.
            Jinak já byla dneska na Kuřím rynku, tam za 54,na trhu na Černé louce za 64.nakonec jsem jela do Polska, do Chalupek a měli za 50.a pár posledních za 45.