coverphoto
Aktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Holky a kluci, dotaz mozna lehce mimo, kdyz tak pak smazu. Dostala jsem hovezi z vcera porazeneho byka. Jak ho ted uskladnit? Tusim, ze by to melo nejak zrat, nebo neco. Diky moc.

  • jitule23Do zítra nechat v lednici, pak klidně naporcovat a zamrazit.
    • adula000Nnechat aspoň dva dny v chladu. Az potom zamrazit. Jinak by ztvrdlo
      • lena.k
        AUTOR
        @jitule23
        @adula000  super, díky
        • verjanjajj, alespoň 2dny v chladu než zpracuješ
          • zuzekkčetla jsem, že spíš 4 dny na uležení, ale praxi nemám...
            • boba25Nechat v lednici alespoň 5 dní...v den poražení jen tak, další dny zabalit do potr. folie a nechat v lednici další 4 dny. Maso musí dozrát. Chováme hovězí, vím o čem píši 🙂
              • ajvi.iSlysela jsem 4 - 5 dni v lednicce, ale zkusenost nemam.