coverphoto
Neaktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Kuchařky, pěkně prosím, nějaký recept na úpravu kuřete. Aby byl rychlý, ne moc náročný na přípravu, netradiční, letní,"svěží". Mám chuť na kuře, ale klasické pečené nechci.díky moc za tipy.

  • jajah55já dělám kuře na zelí a moc naám to chutná je to jednoduché a chutné
    zapékací mísu vymastím nakladu pokrájené syrové brambory na ně vrstvu zelí ze sklenice a na zelí položím osolené kuře přiklopím a dám péct na hodinu pak se nandavá a baští
    • verjanjaKuře rozkouskovat, hodit na plech, k tomu přihodit rozpůlené brambory, rajčata, cuketu, cibuli, červenou řepu, žampiony a co máte rádi nebo co dům dá. Osolit, zalít olivovým olejem, přidat větvičky tymiánu, rozmarýnu, ... dle chuti.
      Měli jsme včera 🙂
      • midlochJá připravuji podle receptu Krůta na majoránce - rozporc. kuře poleji máslem, citron. šťávou, rozmačkaným česnekem a hodně posypu majoránkou (nemusíte se bát, není to až tak aromatické),osolím, opepřím,přidám cibuli,nechám odležet, pak podliji - můžete i vývarem a peču, zhruba v polovině pečení přidám nakrájená rajčata a papriku,dopeču...je to výborné k rýži, sos je moc dobrý...
        • martavegKure rozdelit na libovolne velke kusy a v pekacku opatlat bylinkovou nadivkou a upéct, kure krasne načichne bylinkami a nadivka nasákne stavou z kurete 🙂
          • lentilkahZrovna dneska jsme měli kuře po cikánsku: nakrájet brambory na větší kusy, přidat nakrájenou papriku a rajče, anglickou slaninu, cibuli a česnek. Opepřit, osolit, okmínovat. Dát na plech nebo do pekáče, poklást na to naporcované kuře posypané pepřem a grilovacím kořením.
            • lena.k
              AUTOR
              @jajah55  
              @verjanja  
              @midloch  
              @martaveg  
              @lentilkah  diky vsem, nakonec jsem udelala na kysanem zeli, to jsme dlouho nemeli. ostatni recepty urcite taky zkusim.